Steam region

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Frky
Začátečník
Začátečník

Steam region

Příspěvek od Frky »

Dneska jsem zapnul STEAM a koukám, že najednou mohu koupit hry, který dřív nešly kvůli regionu. Stejně tak mám na steamu ceny v dolarech, máte to taky, nebo je tam nějaká změna?
Pokud se lognu na svuj účet, tak je to v E, ale dřív to bylo i v prohlížeči.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Steam region

Příspěvek od Paul »

Mám to tak teď taky, ale určitě je to jen dočasný. Pravděpodobně něco upgradují. Bloklý hry by ti asi stejně koupit nešly.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Frky
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frky »

ˇMaj to nějaký spadlý no... je to škoda... nechystá se na někdy nějaká změna? štve mi že spousta her nejde takhle koupit :(
Demonoid126
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Demonoid126 »

Zdravim, me to ted pise nelze se pripojit omg.
yuri.cs
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yuri.cs »

Servery jsou uz hodku a pul down.

Concurrent Steam Users: current 0

http://store.steampowered.com/stats/
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
Frky
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frky »

Mají no, stačí se podívat na graf loglejch userů, je tam pěknej pád k nule :D
Demonoid126
Začátečník
Začátečník

Panove diky jsem myslel ze je neco ume.
Demonoid126
Začátečník
Začátečník

Uz to jede
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Frky píše:ˇMaj to nějaký spadlý no... je to škoda... nechystá se na někdy nějaká změna? štve mi že spousta her nejde takhle koupit :(
Jaký třeba? Některý hry bethesdy (Skyrim, Rage)..nic víc mě nenapadá. Co tam je ještě u nás bloklý ?

Mimochodem Skyrim i Rage mám na steamu koupený, ikdyž jsem ty steam klíče kupoval jinde (game.gamesplanet).
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“