mám takový problém. Minulou neděli jsem nainstaloval Battlefield 3 a po úspěšné instalaci a následném stáhnutí cca 5GB updatu jsem pustil hru z plochy, pak se spustil ORIGIN a pak se spustil Battlelog, který mě donutil stáhnout nějaký plugin a po jeho úspěšné instalaci, když chci spustit singlplayer, tak mi sice po dlouhé době naskočí už obrazovka hry, ale nic se neďeje a nevidím vůbec nic kromě černé obrazovky a lehce průsvitného loga a nápisu ukládání, ale hra se dále vůbec nenačítá a do menu s uvítací obrazovkou se nejde dostat. Pak se jen objeví hláška, že Program Battlefield 3.exe přestal pracovat. To samé hlásí při spouštění Multiplayeru i Coopu. U hry jsem dal i opravit instalaci hry, ale dozvěděl jsem se jen, že moje hra je v pořádku a aktuální.
Hru jsem přeinstaloval a znovu zaktualizoval. Stále se potýkám ale se stejným problémem. Na Battlelogu se objevila zpráva, že tento problém řeší reinstalace punkbusteru, kterou jsem provedl, ale beze změny na výsledku. Ovladače komponent mám nejnovější,
Windows 7, je také čerstvě nainstalovaný a počítač splňuje požadavky pro hraní na maximum ve Full HD.
Jestli se hrou máte stejný problém a už jste ho vyřešily nebo jestli máte nějaké nápady, jak ho vyřešit, tak je rád uvítám.
Předem Vám všem děkuji za pomoc.