Battlefield 3 - nejde spustit MP, SP, COOP

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
GamesPeter
Začátečník
Začátečník

Battlefield 3 - nejde spustit MP, SP, COOP

Příspěvek od GamesPeter »

Zdravím,

mám takový problém. Minulou neděli jsem nainstaloval Battlefield 3 a po úspěšné instalaci a následném stáhnutí cca 5GB updatu jsem pustil hru z plochy, pak se spustil ORIGIN a pak se spustil Battlelog, který mě donutil stáhnout nějaký plugin a po jeho úspěšné instalaci, když chci spustit singlplayer, tak mi sice po dlouhé době naskočí už obrazovka hry, ale nic se neďeje a nevidím vůbec nic kromě černé obrazovky a lehce průsvitného loga a nápisu ukládání, ale hra se dále vůbec nenačítá a do menu s uvítací obrazovkou se nejde dostat. Pak se jen objeví hláška, že Program Battlefield 3.exe přestal pracovat. To samé hlásí při spouštění Multiplayeru i Coopu. U hry jsem dal i opravit instalaci hry, ale dozvěděl jsem se jen, že moje hra je v pořádku a aktuální.
Hru jsem přeinstaloval a znovu zaktualizoval. Stále se potýkám ale se stejným problémem. Na Battlelogu se objevila zpráva, že tento problém řeší reinstalace punkbusteru, kterou jsem provedl, ale beze změny na výsledku. Ovladače komponent mám nejnovější,

Windows 7, je také čerstvě nainstalovaný a počítač splňuje požadavky pro hraní na maximum ve Full HD.

Jestli se hrou máte stejný problém a už jste ho vyřešily nebo jestli máte nějaké nápady, jak ho vyřešit, tak je rád uvítám.

Předem Vám všem děkuji za pomoc. :)
CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D COOLER: Noctua NH-D14, MB: MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI RAM:, 64GB (2X32GB) Kingston Fury Beast Black 6000MHz CL36 GPU: Gainward RTX 4080 Phantom 16GB, 1. SSD: Kingston A2000, M.2 1TB, 2. SSD: Crucial MX500 1TB, PSU: ASUS TUF GAMING 850W, CASE: CoolerMaster Cosmos II, LCD: LG 27GL850 27" 1440p @ 144 Hz OS: Microsoft Windows 11 Home 64bit MOUSE: Logitech G502 Lightspeed + Logitech G240 mouse pad, KEYBOARD: Logitech G915 Lightspeed TKL GL Tactile
gun-chan
Začátečník
Začátečník

Re: Battlefield 3 - nejde spustit MP, SP, COOP

Příspěvek od gun-chan »

aku mas verziu battlefieldu?ak RU treba stiahnut taky mini patch co tu bol,zaktualizuj punkbuster,ete si daj najnovsi directx
gunchan bf3
gunchan bf4
shion(chan,tan,kun)mmorpg/mmo
http://steamcommunity.com/profiles/76561197980296429
GamesPeter
Začátečník
Začátečník

Čus,

Mám polskou verzi.

Jestli máš nápad, jak to vyřešit, tak sem s ním. :)

Díky za pomoc. :-D
CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D COOLER: Noctua NH-D14, MB: MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI RAM:, 64GB (2X32GB) Kingston Fury Beast Black 6000MHz CL36 GPU: Gainward RTX 4080 Phantom 16GB, 1. SSD: Kingston A2000, M.2 1TB, 2. SSD: Crucial MX500 1TB, PSU: ASUS TUF GAMING 850W, CASE: CoolerMaster Cosmos II, LCD: LG 27GL850 27" 1440p @ 144 Hz OS: Microsoft Windows 11 Home 64bit MOUSE: Logitech G502 Lightspeed + Logitech G240 mouse pad, KEYBOARD: Logitech G915 Lightspeed TKL GL Tactile
gun-chan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gun-chan »

tak pokial nemas origin v polstine tak si stiahni niekde eng subory do hry,stiahni si tie mini patche co tu boli,a hlavne zaktualizuj direct co zvycajne robi problemi
gunchan bf3
gunchan bf4
GamesPeter
Začátečník
Začátečník

Čau,

díky za radu. :)

Dnes jsem přeinstaloval celou hru a místo češtiny jsem vybral angličtinu, ale stále to nejde.

Tak že kdybych u hry neinstaloval češtinu a nainstaloval polštinu, tak by hra chtěla k rozjetí polský Origin? Prvně jsem ale nainstaloval češtinu a Origin se nainstaloval v češtině taky, ale stále to nešlo. Teď jsem zkusil tu angličtinu, tak že si mám přeinstalovat Origin na anglickou verzi nebo co s tím mám udělat, aby to konečně šlapalo, protože jsem Origin neodinstaloval.

Zatím to mám v té angličtině, ale Origin je v češtině, tak jestli nemáš ještě nějakou radu, jak to vyřešit. Třeba by fakt pomohlo přeinstalovat Origin na anglickou verzi nebo sem hoď odkaz na tu češtinu, když mi to blbne s tím Originem v češtině a s angličitny bych to hodil na tu aktuální češtinu a tím bych to měl snad fixnout nebo snad ne?

Díky. :)
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

V jakom jazyku mas origin nema vplyv uplne na nic. Zmenit si to mozes v nastaveni nemusis nic preinstalovavat. Napis na podporu EA alebo vrat hru. Je zabugovana jak...
gun-chan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gun-chan »

ete ma napada jedna vec a to zapni si cloud a davaj potvrdit ze ich ces nacitat,mne to robi ked nepotvrdim ze chcem pouzit cloud data
gunchan bf3
gunchan bf4
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“