No lol a ty jsi jak starý, mohu-li být tak nesmělý?
Jsem narozen v lednu 89 a vyrůstal jsem na NFS II a NFS III: HP a dalších, osobně považuji za nejlepší díly série právě NFS III: HP a NFS: Porsche Unleashed. Poslední dobré NFS jsou dejme tomu Underground 2 a Most Wanted. Carbon, ProStreet a Undercover jsou sračky, Paul to napsal výstižně. A o těch dalších jako HP 2010, The Run či současném titulu nemluva, ty už jenom těží ze značky a slávy svých předchůdců. Chápu, pro dětičky hry roku, ale pro znalé odpad.
PS: Staré NFS hraji dodnes.
Takovýhle závody jsou dobrý leda pro mobil... pfff. První MW jsem ještě zkousnul jako blbinu, ale tohle ať rovnou hodí do akce za 5$, nebo přibalujou k shiftům. PC závodníky zachrání od zmagoření snad jen Forza na nových widlích.
první NFS jsou dodnes nepřekonaná věc, v závěsu s čtvrtým dílem a Porsche (dvojka byla příliš sterilní nuda, trojka zábava, ale dotažená do konce až čtyřkou). všechno co přišlo pak byla už jen čím dál šílenější zhovadilost.
bounty[cz] píše:No lol a ty jsi jak starý, mohu-li být tak nesmělý?
Jsem narozen v lednu 89 a vyrůstal jsem na NFS II a NFS III: HP a dalších, osobně považuji za nejlepší díly série právě NFS III: HP a NFS: Porsche Unleashed. Poslední dobré NFS jsou dejme tomu Underground 2 a Most Wanted. Carbon, ProStreet a Undercover jsou sračky, Paul to napsal výstižně. A o těch dalších jako HP 2010, The Run či současném titulu nemluva, ty už jenom těží ze značky a slávy svých předchůdců. Chápu, pro dětičky hry roku, ale pro znalé odpad.
PS: Staré NFS hraji dodnes.
Já mám alfajka v ignore listu takže nevím co psal, předpokládám že nějak reagoval na mě? Jsem ročník 87, předpokládám starší než on...
Já taky vyrůstal na prvních 3 NFS - NFS 1, NFS 2 Special Edition a NFS 3 Hot Pursuit, ještě od EA Canada, to byly fantastický hry na svojí dobu. Čtyřka a pětka taky parádní. Šestku (Hot Pursuit 2) dělal nově Black Box a začalo se to hroutit, v podstatě jediná dobrá NFS z tý éry bylo první Most Wanted. Pak byly dobrý až Run (ikdyž má dost nedostatků a je třeba mít patch), a SHIFTy, ale ty jsou od jinýho studia a cílený úplně jinam.
A mimochodem prvních 5 NFS mělo fantastickou prezentaci, už jenom zpracování menu...intra, vlastní soundtracky od frajerů jako Saki Kaskas...prostě bomba. Criterion se na tohle vůbec nechytá.
Si pamatuju jak jsem v NFS 1 v roce 96 koukal furt na ty real world videa představující jednotlivý auta za doprovodu perfektní hudby..
Naposledy upravil(a) Paul dne pát 2. lis 2012, 15:54, celkem upraveno 1 x.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Paul píše:a ty sračky typu Undercover/Prostreet/Carbon..ty ani nezmiňovat.
tipuju ze nebudes zrovna moc starej,prinejmensim ne tak,jako my,co jsme na tom vyrustaly,kdybys na tom tez vyrostl,tak tohle nikdy nereknes,ty zmineny dily byly jediny Need for Speed,to co vyjmenovals o radek vejs jen tezi ze znacky,kterou puvodni NFS vybudovali...
Alfajk píše:
tipuju ze nebudes zrovna moc starej,prinejmensim ne tak,jako my,co jsme na tom vyrustaly,kdybys na tom tez vyrostl,tak tohle nikdy nereknes,ty zmineny dily byly jediny Need for Speed,to co vyjmenovals o radek vejs jen tezi ze znacky,kterou puvodni NFS vybudovali...
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
bounty[cz] píše:Ano, perfektní soundtracky prvních dílů, to se musí nechat. Možná kvůli tomu to hraji dodnes
Já starý NFS už nehraju protože rozběhat je bez problémů na Win7 64 je pain in the ass (a navíc nemám originály a koupit se nedaj, doufám že se dostanou na GOG.com). Ale sountracky poslouchám taky dodnes. Hodně mě potěšilo když jsem v Mass Effect 2 vlezl do Afterlife a co to neslyším - song Callista z NFS 4
Tak sa pridám do debaty, najlepšie boli III Hot Pursuit a Porsche, dobré Hot Pursuit 2 (nie 2010!), Underground 2 a Most Wanted. Tieto nové sračky ja vôbec nemusím, Carbon oničom, ProStreet tiež, nový Hot Pursuit naprostá sračka (nemožné ovládanie), nový MW a Run som našťastie už nehral. Undercover a World som hral len kôli Nissanu 240SX ( )
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Tak mám originál ode dneška a za solidní cenu cca 540,-Kč v Limited Edition
Ten MP je docela dobrý. Ale třeba vyřazování aut jako zničení mi připomnělo DiRT Showdown ,ale jinak závody taky dobrý zatím jsem dojel s GT na třetím místě. Kdo si mě chce přidat a třeba si dát závod tak nick bych měl mít stejný jako v BF tedy Vlastimil91
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
My oblibeny dily 1, 3 a 5 se daji rozjet v pohode. Jednicka pres DOSBox, na trojku je nakej komunitni update. Porsche mi jde normalne (na W7 x64) a zvlada i sirokouhly rozliseni (a nevypada vubec spatne), pije mi krev jen menu v 640x480, to jsem nikdy nepochopil. Hned jsem si chvili zajezdil http://i49.tinypic.com/2qsnwhy.png
Porsche jsem hrál taky. Tehdá pecka hra ,ale dnes už bych to díky grafice asi nehrál. Je fakt že ještě před rokem jsem si dal U2 to že jsem si na něj vzpomněl zrovna a vzpomínal na mačkací odpoledne v mládí
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Začínal jsem s demem NFS2, pak jsem hrál Porsche, U2 a MW. Pamatuju, že nejvíce mě bavilo MW kvůli těm obrovským honičkám s policajtama. Další díly jsem jen zkoušel na pár minut a nebavily mě. Nové Most Wanted jsem hrál asi 10 minut a stačilo mi. Auto se chová otřesně a celý herní koncept je nudný. Kdyby udělali MW1 v novém a malinko vylepšeném kabátku, tak by se nikdo nezlobil.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240 GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz MB Gigabyte Z390 Gaming X
Prvně jsem si myslel, že to jakž takž ujde a že to katastrofální ovládání je jen u konkrétního auta. Jak jsem zjistil, že se i zbytek aut chová jako kus pojízdného šutru, tak mě to přešlo. A to nemluvím o naprosto dementním ujíždění policajtům. Schovám se za dva rohy a x zdí, kde mě z auta nemají žádnou šanci vidět bez toho, aniž by za mnou přijeli, ale jakmile jsem stále v tom kruhu, byť jsem jim předtím ujel celkem o kus, tak se hned automaticky vydají všichni na to místo, kde jsem schovaný. Věštecká koule hadra.
Alfajk píše:tipuju ze nebudes zrovna moc starej,prinejmensim ne tak,jako my,co jsme na tom vyrustaly,kdybys na tom tez vyrostl,tak tohle nikdy nereknes,ty zmineny dily byly jediny Need for Speed,to co vyjmenovals o radek vejs jen tezi ze znacky,kterou puvodni NFS vybudovali...
Tak si ještě jednou přečti, co napsal a potom si to přečti ještě a ještě jednou, ať ti to dojde.
PC:AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H NTB:Apple MacBook Air M1 | Phone:Apple iPhone 15 Pro
Nevím mě hodně seděl Undegraund 2 a pak až shift. V MW byli někdy otravní ty poldové nemohl jsem si jich zbavil. Teď tento nový díl není zas tak špatný za tu mojí marži co jsem investoval a hře bych dal 8.5/10. Jinak jsem rok 91