Call of Duty 2 pod Intel GMA950
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO, Hladis
- Farrell
- Nováček

-
Call of Duty 2 pod Intel GMA950
Zdar, mám starší kompl a chtěl bych na něm rozjet CoD2
je to IBM ThinkCentre A51
Celeron 3GHz
Intel 915GV + ICH6 Chipset
2GB DDR2
Četl jsem něco o GMABoost a modded drivers. Zkoušel jsem tam dát ty drivery, ale ty jsou už přímo pro čipset, kde ten můj mezi nimi není (jsou tam nějaké G31 apod.)
Nevíte co s tím?
je to IBM ThinkCentre A51
Celeron 3GHz
Intel 915GV + ICH6 Chipset
2GB DDR2
Četl jsem něco o GMABoost a modded drivers. Zkoušel jsem tam dát ty drivery, ale ty jsou už přímo pro čipset, kde ten můj mezi nimi není (jsou tam nějaké G31 apod.)
Nevíte co s tím?
- mlrs
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Call of Duty 2 pod Intel GMA950
no koupit grafiku do litru, ktera to rozjede.
Stejny intel jsem mel a CoD2 na tom nejel - a to jsem to zkousel pres vic toolu, nez tu popisujes ty - takze zbytecne neztracej cas
Stejny intel jsem mel a CoD2 na tom nejel - a to jsem to zkousel pres vic toolu, nez tu popisujes ty - takze zbytecne neztracej cas
Ryzen 7 5700X + Wraith Prism RGB, Sapphire Pulse Radeon 9070 16GB, ASUS PRIME X470-PRO, Patriot Viper 4 32GB DDR4 3000Mhz, 3,5TB SSD, Seasonic Focus GX 650, Montech Air 903 Max, Dell U3023E
PC2: Mac mini M2 Pro + Xbox Series X&S + ThinkPad T14 Gen 5 AMD
- Farrell
- Nováček

-
Problém je, že to má jen PCI a PCIe 1x slot, i když jsem slyšel, že PCIe 1x lze "naříznout" a strčit tam PCIe 16x grafiku, samozřejmě na úkor výkonu, ale při těchhle výkonech by to asi nevadilo...
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Takhle, to u většiny grafik nejde, většina jich potřebuje minimálně PCI-E 4x slot kvůli napájecím pinům. Když to nařízneš tak se většina v 1x nerozjede. Pro 1x bych kupoval nativně 1x kartu.
Nad PCI vůbec nepřemejšlej.
Do PCI-E 1x se dá sehnat leda toto:
http://www.czc.cz/zotac-gt-610-pcie-x1- ... 07/produkt
Je to total low end, ale furt lepší jak ten integrovanj intel hlavně kvůli driverům. Výhoda je, že tato karta taká právě díky PCI-E 1x půjde vždy celkem solidně prodat. Ale nic lepšího do tohoto systému ne.
Edit:
Aha ty máš Netburstovej Celeron. Soory ale nic do toho nekupuj, na tom si stejně nezahraješ nic.
Nad PCI vůbec nepřemejšlej.
Do PCI-E 1x se dá sehnat leda toto:
http://www.czc.cz/zotac-gt-610-pcie-x1- ... 07/produkt
Je to total low end, ale furt lepší jak ten integrovanj intel hlavně kvůli driverům. Výhoda je, že tato karta taká právě díky PCI-E 1x půjde vždy celkem solidně prodat. Ale nic lepšího do tohoto systému ne.
Edit:
Aha ty máš Netburstovej Celeron. Soory ale nic do toho nekupuj, na tom si stejně nezahraješ nic.
- Farrell
- Nováček

-
No s tím bych tak uplně nesouhlasil... Celeron 3GHz mám i v druhém - hlavním komplu, kde jsem cod2 rozjel uplně bezproblémů s lowend grafikou a s FPS kolem 150+/- při docela přijatelné kvalitě, také photoshop, 3ds max. Sice to není jako dříve, ale bohužel benga mi zabavili komp kvůli hackingu banan.cz... Měl jsem totiž asi 5 těchhle PC vyřazených z jedné firmy. Koupil jsem k tomu novou desku a nataktoval na 3,8GHz a jede to docela svižně, ale plánuju koupit Core 2 Quad/Extreme - deska je highendová a počítal jsem s tím, i když má jen LGA775 soket.
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Cokoliv do LGA775 bude naprd, už je to dnes total zastaralé a kdejaká I3 strčí do kapsy i to nej do 775. Ten tvůj CPU má výkon mainstreamu z roku 2002. Tak.
To že na tom rozjedeš COD2, 8 let starou hru, no ještě aby ne.... ale cokoliv modernějšího (2007 a dále) na tom solidně nerozjedeš.b Ten CPU ti dnes nepřehraje ani youtube při vyšší kvalitě.
To že na tom rozjedeš COD2, 8 let starou hru, no ještě aby ne.... ale cokoliv modernějšího (2007 a dále) na tom solidně nerozjedeš.b Ten CPU ti dnes nepřehraje ani youtube při vyšší kvalitě.
- Farrell
- Nováček

-
Tak mi kup novej kompl, dík 
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Jde o to, že koupě high-end desky pro LGA775 byla naprosté vyhazování peněz. Když jich nemáš dost tak to aspoň investuj rozumně. Věci do PC se nikdy nekupujou "do budoucna" protože horzně rychle morálně zastarávaj.
- mlrs
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
tak do budoucna jdou koupit komponenty jako skrin a periferie - deska bohuzel stoji na opacne strane vhodnosti "do budoucna"
Ryzen 7 5700X + Wraith Prism RGB, Sapphire Pulse Radeon 9070 16GB, ASUS PRIME X470-PRO, Patriot Viper 4 32GB DDR4 3000Mhz, 3,5TB SSD, Seasonic Focus GX 650, Montech Air 903 Max, Dell U3023E
- Farrell
- Nováček

-
Chcete mi říct, že když koupím Intel Core2 Extreme QX9770, tak že to nemá výkon ani jako průměrný i3? Když tam narvu nějakou lepší grafiku a 1333 DDR3, tak i tak na tom nepůjde hrát?
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Pěknej toť CPU jsi is vybral, jsem zvědavej kde ho seženeš za ne vzhledem k výkonu naprosto retardovanou cenu.
Půjde hrát ale ta I3 bude mít větší herní výkon jak toto. A některé CPU náročné hry už půjdou mizerně. Prostě Core2 architektura je out, už neni rok 2006-2008.
Půjde hrát ale ta I3 bude mít větší herní výkon jak toto. A některé CPU náročné hry už půjdou mizerně. Prostě Core2 architektura je out, už neni rok 2006-2008.