Problém s připojením na WiFi

Vše kolem bezdrátových sítí - WiFi, atd.

Moderátor: Don

Odpovědět
impiiK
Nováček
Nováček

Problém s připojením na WiFi

Příspěvek od impiiK »

Dobrý den, mam menší problém s WiFi..když se chci připojit, Windows mi oznamí chybu že se nemůže připojit k síťi na druhém PC jde připojit bez problému..řešení problému mi nahlásilo že mám někde něco zakázané ale než sem stihl postřehnout co to vůbec je,oznámení bylo fuč :oops: .A ano,nejsem tak znalý přes PC proto se obracím právě sem..doufám že mi pomůžete a pokud ano snažte se míti trpělivost :roll: Děkuji za každou radu..
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Problém s připojením na WiFi

Příspěvek od KOFis »

protoze jsi nenapsal vubec NIC, takze se tezko radi, duvodu muze byt milion. napis co mas za pc/sitovku, co je to za router, jake mas sifrovani, jaky OS, jakou chybovou zpravu to pise - treba si pockej az se objevi a zmackni print screen, v malovani pak vyber vlozit.

priciny muze byt spatne nastaveni routeru, sitovky, windowsu, chyba mezi zidli a klavesnici :-)
impiiK
Nováček
Nováček

Příspěvek od impiiK »

Tak to se omlouvám :roll: moje chyba. PC je Fujitsu Lifebook AH531, operační systém Windows 7, síťovka je myslím Intel(R) Centrino(R) Wireless-N 1030,šifrování bohužel nevím co je :oops: ale tak snad ještě pooradíte.. Děkuji..zapomněl jsem router je TP Link
P.S.: v příloze screen 8-)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Brázda.l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Brázda.l »

Tipl bych, že máš již uložený nějaký profil (nejspíš se špatnými údaji) pro SSID tvojí sítě. Takže ten starý profil z PC vymaž a zkuš to znovu.
PC: Asus P8P67 Pro | Intel Core i5-2500K + Cooler Master Hyper 212+ | Gigabyte GTX560 Ti OC | Kingston 12GB DDR III 1333Mhz | Seagate 500GB | Asus DRW-2014L1T | Enermax 600W NAXN 80+ | HP LP2275w

Notebook: Lenovo Thinkpad X200 7459-1P0
impiiK
Nováček
Nováček

Příspěvek od impiiK »

No s tím profilem máš nejspíš pravdu,protože jsem na něm právě připojený..nazval se TP Link takže je to určitě z mé WiFi jen nevím jak vymazat ten starý profil..Kdyby byl někdo tak moc hodný a šel se mnou na skype a teamviewer a opravil by mi to byl bych mu nesmírně vděčný :-D Jinak děkuji za radu..
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Je to tušim v "Centru síťových připojení" a pak po levé straně "Spravovat bezdrátové připojení" a tam smaž ten profil co otravuje.
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Enermax Modu82 625W / Fractal Meshify / 3x Dell P2720D 2560x1440
Odpovědět

Zpět na „Bezdrátové sítě“