Problém s připojením na WiFi
Moderátor: Don
- impiiK
- Nováček

-
Problém s připojením na WiFi
Dobrý den, mam menší problém s WiFi..když se chci připojit, Windows mi oznamí chybu že se nemůže připojit k síťi na druhém PC jde připojit bez problému..řešení problému mi nahlásilo že mám někde něco zakázané ale než sem stihl postřehnout co to vůbec je,oznámení bylo fuč
.A ano,nejsem tak znalý přes PC proto se obracím právě sem..doufám že mi pomůžete a pokud ano snažte se míti trpělivost
Děkuji za každou radu..
- KOFis
- Mírně pokročilý

Re: Problém s připojením na WiFi
protoze jsi nenapsal vubec NIC, takze se tezko radi, duvodu muze byt milion. napis co mas za pc/sitovku, co je to za router, jake mas sifrovani, jaky OS, jakou chybovou zpravu to pise - treba si pockej az se objevi a zmackni print screen, v malovani pak vyber vlozit.
priciny muze byt spatne nastaveni routeru, sitovky, windowsu, chyba mezi zidli a klavesnici
priciny muze byt spatne nastaveni routeru, sitovky, windowsu, chyba mezi zidli a klavesnici
- impiiK
- Nováček

-
Tak to se omlouvám
moje chyba. PC je Fujitsu Lifebook AH531, operační systém Windows 7, síťovka je myslím Intel(R) Centrino(R) Wireless-N 1030,šifrování bohužel nevím co je
ale tak snad ještě pooradíte.. Děkuji..zapomněl jsem router je TP Link
P.S.: v příloze screen
P.S.: v příloze screen
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Brázda.l
- Mírně pokročilý

Tipl bych, že máš již uložený nějaký profil (nejspíš se špatnými údaji) pro SSID tvojí sítě. Takže ten starý profil z PC vymaž a zkuš to znovu.
PC: Asus P8P67 Pro | Intel Core i5-2500K + Cooler Master Hyper 212+ | Gigabyte GTX560 Ti OC | Kingston 12GB DDR III 1333Mhz | Seagate 500GB | Asus DRW-2014L1T | Enermax 600W NAXN 80+ | HP LP2275w
Notebook: Lenovo Thinkpad X200 7459-1P0
Notebook: Lenovo Thinkpad X200 7459-1P0
- impiiK
- Nováček

-
No s tím profilem máš nejspíš pravdu,protože jsem na něm právě připojený..nazval se TP Link takže je to určitě z mé WiFi jen nevím jak vymazat ten starý profil..Kdyby byl někdo tak moc hodný a šel se mnou na skype a teamviewer a opravil by mi to byl bych mu nesmírně vděčný
Jinak děkuji za radu..
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Je to tušim v "Centru síťových připojení" a pak po levé straně "Spravovat bezdrátové připojení" a tam smaž ten profil co otravuje.
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz