Zkouseno vse jsem odpojil a pripojil, do biosu se samozrejme nedostanu dal jsem to na test dneska do mistniho servisu, tam mi bylo sdeleno ze vse krome desky a cpu jede a cpu a desku nemaji jak vyzkouset, je mozne ze by mi to v alfe kde jsem to kupoval vyzkouseli tu desku s tim procakem, co myslite? Preci jen to mam vic jak
100 km daleko
Josef Kuberský píše:Zkouseno vse jsem odpojil a pripojil, do biosu se samozrejme nedostanu dal jsem to na test dneska do mistniho servisu, tam mi bylo sdeleno ze vse krome desky a cpu jede a cpu a desku nemaji jak vyzkouset, je mozne ze by mi to v alfe kde jsem to kupoval vyzkouseli tu desku s tim procakem, co myslite? Preci jen to mam vic jak
100 km daleko
V tom případě to vidím na desku. Cpu na na 95% nebude.
Jen takový poznatek, tento procesor je kompatibilní až s biosem A2 a pokud je tam A0 bios tak se to spustit nemusí. Sice spousta procesorů jde nastartovat i s nižším biosem a pak jenom není třeba správně nastavený, ale to neznamená, že chyba nemůže být i tady.
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
Al-Akbar píše:Jen takový poznatek, tento procesor je kompatibilní až s biosem A2 a pokud je tam A0 bios tak se to spustit nemusí. Sice spousta procesorů jde nastartovat i s nižším biosem a pak jenom není třeba správně nastavený, ale to neznamená, že chyba nemůže být i tady.
Dekuji za poznatek, tyhle komponenty jsem vybiral temer podle recenze zde z pct / pc sestavy do 20000 tak kdyz v alfe z toho sameho sestavuji tak by to melo slapat, ten bios umim flashnout ale kdyz to ani do biosu nenabehne, tak na to samozrejme zarizeni nemam, tak snad by to flashli tam, uz to tak vidim ze tam pojedu, minimalne s deskou+cpu+ ram, i kdyz ramky jsou na sto pro v pohode. Dekuji vsem za kazdou radu.
Al-Akbar píše:Jen takový poznatek, tento procesor je kompatibilní až s biosem A2 a pokud je tam A0 bios tak se to spustit nemusí. Sice spousta procesorů jde nastartovat i s nižším biosem a pak jenom není třeba správně nastavený, ale to neznamená, že chyba nemůže být i tady.
jeste dotaz, kde ses doce ze s biosem A2 ja se docetl, ze A1, A2 jsem tam ani nenasel