Má snaha jakožto organizátora protlačit nové hry bývá většinou marná a nedoceněná, takže už jsem zkapal nad věcma jako Race Driver GRID, Serious Sam 2 nebo SWAT4, kterej je perfektní, ale půlka lidí to hrát nechce. Counter-Strike a Half-Life Deathmatch nemá také podporu většiny, Quake 3 Arena pár lidem nejde na pecku a nejsou schopný si ten problém vyřešit a Unreal Tournament 2004 nám nejede kvůli absenci ofiko klíče.
Takže bych potřeboval poradit nějaký smažby pro deset. Velmi jsem se těšil na Aliens vs Predator z roku 2010, ale pak jsem zjistil, že to nemá offline LAN. Alespoň teda moje Steam verze, zkoušel jsem něco na to konto upirátit, ale dál jsem se nedostal. Ze strany účastníka by mohla být ochota zakoupit Steam verzi, ale musíme vědět, že to jede offline. Připojení je vcelku mizerný, nějaká mikrovlnka, tak 512 kbit když je dobrej den
Dál bych rád nějakou akci podobnou SWATu, ale asi více arkádovou, aby to našlo oblibu i u lidí, kteří to neberou tak vážně. Jiný auta než FO:UC by byly také fajn.
Padaly tady dále návrhy na Guns of Icarus, Worms World Party, GTA Vice City nebo San Andreas, Dog Fighters, Chivelry a Assassins Creed: Brotherhood, ale nemám s ničím z toho zkušenosti mimo GTA Vice City, které jsem kdysi dávno smažil online. Jak to funguje dneska už netuším.
Takže bych tímto rád poprosil o návrhy na hry pro 10 hráčů, které jdou ideálně offline a mohly by nás na určitou dobu zabavit nebo o zkušenosti s gameskama zmíněnýma v předchozím odstavci.
Díky za pomoc, Míra.