Mám problém. Mám winXP prof. a nainstaloval sem si operu. Nastavil sem jí jako default a všechno funguje. Ale problém. Opera se nastavila jako default i na druhym profilu v počítači. Jde jí to nějak zakázat??
Dík.
Opera na dvou účtech - problém
- HeinzZ
- Nováček

- Wiruss
- Středně pokročilý

- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ad Wiruzz: nevím jak to myslíš v přidat a odebrat programy ... to by ji sebral všude!
+asi nevíš jaký je to učit totální BFU s novými věcmi ??? ŽE ???!!!!
Ad HeinzZ: nevím, jak už jsem ti ostatně řekl... pokud jsi instaloval jen pro jedno ho usera, tak na druhym profilu zkus spustit explorer-začne se vztekat že není defaultní prohlížeč... a nastav ho tak, třeba ti do tvého profilu nevleze
Ad HeinzZ: nevím, jak už jsem ti ostatně řekl... pokud jsi instaloval jen pro jedno ho usera, tak na druhym profilu zkus spustit explorer-začne se vztekat že není defaultní prohlížeč... a nastav ho tak, třeba ti do tvého profilu nevleze
Francie ... sladká Francie
- Wiruss
- Středně pokročilý

ne je to v menu přidat nebo odebrat programy tam jsou asociace programů... Jinak tohle co jsi řekl, je samozřejmně pravda (momentálně mě to v tu dobu nenapadlo), pokud tedy už před tím nezašktl, že se IE nemá vztekat...sovicka2001 píše:Ad Wiruzz: nevím jak to myslíš v přidat a odebrat programy ... to by ji sebral všude!
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- HeinzZ
- Nováček