Opera na dvou účtech - problém

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
HeinzZ
Nováček
Nováček

Opera na dvou účtech - problém

Příspěvek od HeinzZ »

Mám problém. Mám winXP prof. a nainstaloval sem si operu. Nastavil sem jí jako default a všechno funguje. Ale problém. Opera se nastavila jako default i na druhym profilu v počítači. Jde jí to nějak zakázat??
Dík.
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

Normálně by to mělo jít nastavit v přidat nebo odebrat programy, jinak doporučuji nechat na defaut je super, používám ji už 3 roky a mám ji čím dál více rád... 8)
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

Ad Wiruzz: nevím jak to myslíš v přidat a odebrat programy ... to by ji sebral všude!
+asi nevíš jaký je to učit totální BFU s novými věcmi ??? ŽE ???!!!!

Ad HeinzZ: nevím, jak už jsem ti ostatně řekl... pokud jsi instaloval jen pro jedno ho usera, tak na druhym profilu zkus spustit explorer-začne se vztekat že není defaultní prohlížeč... a nastav ho tak, třeba ti do tvého profilu nevleze :)
Francie ... sladká Francie
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

sovicka2001 píše:Ad Wiruzz: nevím jak to myslíš v přidat a odebrat programy ... to by ji sebral všude!
+asi nevíš jaký je to učit totální BFU s novými věcmi ??? ŽE ???!!!!

Ad HeinzZ: nevím, jak už jsem ti ostatně řekl... pokud jsi instaloval jen pro jedno ho usera, tak na druhym profilu zkus spustit explorer-začne se vztekat že není defaultní prohlížeč... a nastav ho tak, třeba ti do tvého profilu nevleze :)
ne je to v menu přidat nebo odebrat programy tam jsou asociace programů... Jinak tohle co jsi řekl, je samozřejmně pravda (momentálně mě to v tu dobu nenapadlo), pokud tedy už před tím nezašktl, že se IE nemá vztekat... :twisted:
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

No jo, ale jestli nema na XP service pack 1, tak tam ta moznost neni.
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

JanHavlicek píše:No jo, ale jestli nema na XP service pack 1, tak tam ta moznost neni.
právě toho jsem se obával... ale to se nám musí vyjádřit samotný HeinzZ
Francie ... sladká Francie
HeinzZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od HeinzZ »

ok, sem lama. Explorer se mei nevztekal, i když se vztekat měl, opera se zase vztekala i dyž neměla... =) Ale naonec se mi to porařilo přes reinstall opery, kde sem jí zakázal všude, a pak si jí povolil na jednom profilu. Kupodivu na druhej nelezla... :? každopádně dík.
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“