World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: World of Tanks

Příspěvek od Prometheus »

Blue Storm Jak si docílil toho, že vidíš čas, ping etc v pořádku?
http://www.youtube.com/watch?v=1K1FKyQwk3E
Mám to jaksi na sobě a netuším jak ten mod fixnout. :x
Vždy prodávám i jinde.
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

Jo, takhle to mám i doma, ale nevím, proč to dělá. V Brně na PC mi zase trochu blbne mapka, ale ten vrch je v pořádku.
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Jenze T32 vystreli skoro 2x co IS3 jednou. Delo ma dostatecnou penetraci, horsi to zacina byt u stock M103 :)
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Neviem od ktorého updatu ale v poslednej dobe mi vo výzkume veľmi často padá hra. Vždy keď prejdem myškou na nejaký tank/vybavenie, a v momente ako sa zobrazí k nemu popis, spadne to.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Ramondetta
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ramondetta »

No mě se to stávalo dřív, pak dobrý a včera mi to spadlo asi 2x a dneska už taky. Nevím čím to může být
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

RiCK píše:Neviem od ktorého updatu ale v poslednej dobe mi vo výzkume veľmi často padá hra. Vždy keď prejdem myškou na nejaký tank/vybavenie, a v momente ako sa zobrazí k nemu popis, spadne to.
dela mi to s novymi nvidia drivery... stacilo vratit starsi verzi 306.97 a problem nemam... rekl bych ze to bude mit zase spojitost se super cipem GTX560TI, neco jako prodtim s kernel driverem
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Mě to nepadá téměř vůbec, za cca 3k bitev mi to spadlo tak možná pětkrát a to snad vždy při loadingu bitvy. Jednou mi to exlo při bitvě ale to se mi resetoval ovladač grafiky. V garáži nebo výzkumu to nikdy nepadlo. Ovladače mám taky 306.97 novější jsem ani neinstaloval (GTX260).
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Jó, mám silný pocit, že 560Ti WoT príliš nemá v láske (viz. moje problémy so 100% GPU usage keď sa z WoT prepnem do Winu atď.)
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

me ve hre vse jede i s novejsimi ovladaci, garaz taky ok, ale jakmile zajedu do vyzkumu a kouknu na jeden, dva tanky a porovnam vybaveni, mam 50% sanci ze hra spadne bez jedine chyby. V bitve nebo garazi nikdy nepadne... s 306.97 muzu delat co chci a hra drzi. Mozna to ma spojitost s tim ze v garazi jede 3D ale ve stromu vyzkumu to 2D nejak neustoji...

btw GTX560TI se moc nepovedla a ovladace tomu nepridaj... nemluve o moji SOC edici kde jsem musel flashnout bios aby byla stabilni (-25MHz na jadre)
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Tak ja sa na svoju 560Ti nesťažujem, ako na výkon, tak ani na prevádzkové vlastnosti. Jediná hra s ktorou má problém je WoT
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

RiCK píše:Tak ja sa na svoju 560Ti nesťažujem, ako na výkon, tak ani na prevádzkové vlastnosti. Jediná hra s ktorou má problém je WoT
nerikej ze jsi nikde nezazil zcernani obrazu a pote jen hlaska ze nvidia driver prestal pracovat a byl restartovan... klasicky problem pro radu 29X.XX...

zacal jsem med vetev za sovety a docela jsem se nestacil divit, jak dlouho zamerujou dela a jak jsou nepresne na T2 / T3... to je des, jsem uplne zapomel jake byly zacatky... doufam ze s A-20 uz to bude normalka...
Obrázek
Obrázek
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Nikdy nič, drivery netuším ktoré používam ale asi jeden z posledných. Ja som si kúpil Mardera a pri matchmakingu t3-t4 je brutálny
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

RiCKu, taky jsem si toho padání všiml. Dělalo mi to jen v Brně s GTX 580, ale teď už to jede v pohodě. Tuším, že to dělalo jen do doby, než jsem updatoval drivery od Nvidie. Padalo mi to vždycky jen v garáži, nikdy ne ve hře.
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
goelr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goelr »

Me se vzdycky 5 sekund nacitaji textury travy apod. kdykoliv vylezu ze zamerovani..

Dotaz: v Tieru V u Nemcu je kterej tank cca nejvyhodnejsi (jsem lama skoro zacatecnik)?
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Řekl bych že ty tanky jsou si dost podobný, já to vzal přes Pz III/IV, má sice slabší čelní pancíř korby, ale lepší boky, a už v basicu má lepší kanon a motor.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

PzIV s húfnicou a goldami nieje zlý, ale asi by som bral Stuga.

Objavil som skvelý "cheat" s Wolverine :-D Teraz poslednú bitvu som už mal dosť toho, že ma penetruje každé prdítko tak som sa otočil zadkom dopredu. A hľa, KV-1S a VK3601H proti mne a neubrali mi ani hp! :lol: KV-1S 2x penetrácia za 0, VKčko 3x penetrácia za nula, vždy mi len zničili motor :lol:
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prometheus »

RiCK :lol:
Vždy prodávám i jinde.
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

WTF :-D Hackmaster
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Začneme s tankama jezdit prdelí dopředu :lol:
goelr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goelr »

Jeste takovej blbej dotaz - asi vsichni jezdite s premium uctem, co? Me jdou bez toho zkusenosti hodne pomalu...ale to je dost provazany s nekdy vylozenou demenci spoluhracu, nekdy bych radeji strilel je (zvlaste ty kempujici) nez protihrace.
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“