BenQ GW2750HM - bude dobrý na FPS hry?

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: BenQ GW2750HM - bude dobrý na FPS hry?

Příspěvek od Pepa1 »

-Jouda- píše: No já ti nevím. V poslední době hraju spíš COD a BF3, ale hlavně to CODčko. Nechtěl bych se teda nějak chválit, ale s tím starým TN (odezva 2ms) jsem většinou bejval v mezi prvníma třema. Byl jsem zvědavej jestli mi skill s tímhle monitorem nějak spadne a vůbec. Nevím no... nechtěl bych tím nikoho rozčílit, ale myslím si, že spousta z těch "zázračnejch" hodnot u HW je pouze marketingovej tah...
V pohodě :) , já osobně bych asi taky hledal nejlepší poměr cena:výkon a je pravda, že jsou herní monitory dražší. Neměl jsem možnost posoudit na vlastní jak vypadá při hraní 120Hz oproti 60Hz, takže nemohu soudit jestli se ta dražší cena vyplatí. Až budu za pár let kupovat nový monitor, tak už třeba budou ceny zase jinak... nicméně nyní mám taky normální LCD (60Hz) a jsem nadmíru spokojen a vím, že s ním nějakou dobu vydržím....
Bobin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bobin »

Tak hoši poraďte, už pročítám ty recenze snad měsíc. Nedávno se začal prodávat GW 2760HM, jenže vyšel test 2460 a není to s ním údajně vůbec dobré. Minulá generace je prý lepší volbou. No dneska bych ho už rád objednal(2750), ale nevím, jestli nepočkat na GW2760HS, který bude údajně "flicker free" a je plánován na April/May 2013.
CPU:Intel core i5-750 | Cooler:AC Freezer Xtreme rev.2 | MB:Gigabyte GA-P55-UD3R | RAM:Kingston HyperX Black XMP 2x4GB | GPU:AMD MSI R9 270X Gaming | PSU:Thermaltake 650W | HDD:WD Caviar Black 500GB ,Caviar Green 1TB | CASE:Fractal Design Define R4 | Monitor:Samsung 22" SM 2243BW | OS:WIN 7
josfa
Nováček
Nováček

Příspěvek od josfa »

pokud uvazujes o 27"pockal bych na GW2760HS a v teto cenove relaci tezko hledat konkurenta jak jsem jiz zminil mam 2760H a jsem spokojen (ne nadsen) proste spokojen ,nejsem grafik ani fotograf klasicky spotrebitel elektrotechniky a pod. a vyhovuje mi na ty me potreby ,po 22" fakt rozdil

win 7 nastaveni vlozeni profilu
ovl.panely - spravce barev -vsechny profily-pridat profil
najdeme stahnuty profil u mne(ulozen na plose) a pridame profil ktery jsme si stahli a ulozili na plochu vypada asi takto
BenQ_GW2750HM_Normal.icc je lepe stahnout a pridat vice profilu ,ja jsem pouzil i na 2450
dale na zalozce zarizeni zahackujeme pouzit vlastni nastaveni a v popisu zarizeni musi byt nastaven monitor ,ja tam mel default tiskarnu pod tim je popis profilu nastavime na rucni a pak na karte pridat se nam zobrazi okno kde jsou nejake jine profily najdeme ty nase stahnute a vlozime je ,na konec si nastavime vychozi profil ktery nam vyhovuje
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“