V pohodě-Jouda- píše: No já ti nevím. V poslední době hraju spíš COD a BF3, ale hlavně to CODčko. Nechtěl bych se teda nějak chválit, ale s tím starým TN (odezva 2ms) jsem většinou bejval v mezi prvníma třema. Byl jsem zvědavej jestli mi skill s tímhle monitorem nějak spadne a vůbec. Nevím no... nechtěl bych tím nikoho rozčílit, ale myslím si, že spousta z těch "zázračnejch" hodnot u HW je pouze marketingovej tah...
BenQ GW2750HM - bude dobrý na FPS hry?
Moderátor: maXXmilian
- Pepa1
- Mírně pokročilý

-
Re: BenQ GW2750HM - bude dobrý na FPS hry?
- Bobin
- Začátečník

-
Tak hoši poraďte, už pročítám ty recenze snad měsíc. Nedávno se začal prodávat GW 2760HM, jenže vyšel test 2460 a není to s ním údajně vůbec dobré. Minulá generace je prý lepší volbou. No dneska bych ho už rád objednal(2750), ale nevím, jestli nepočkat na GW2760HS, který bude údajně "flicker free" a je plánován na April/May 2013.
CPU:Intel core i5-750 | Cooler:AC Freezer Xtreme rev.2 | MB:Gigabyte GA-P55-UD3R | RAM:Kingston HyperX Black XMP 2x4GB | GPU:AMD MSI R9 270X Gaming | PSU:Thermaltake 650W | HDD:WD Caviar Black 500GB ,Caviar Green 1TB | CASE:Fractal Design Define R4 | Monitor:Samsung 22" SM 2243BW | OS:WIN 7
- josfa
- Nováček

-
pokud uvazujes o 27"pockal bych na GW2760HS a v teto cenove relaci tezko hledat konkurenta jak jsem jiz zminil mam 2760H a jsem spokojen (ne nadsen) proste spokojen ,nejsem grafik ani fotograf klasicky spotrebitel elektrotechniky a pod. a vyhovuje mi na ty me potreby ,po 22" fakt rozdil
win 7 nastaveni vlozeni profilu
ovl.panely - spravce barev -vsechny profily-pridat profil
najdeme stahnuty profil u mne(ulozen na plose) a pridame profil ktery jsme si stahli a ulozili na plochu vypada asi takto
BenQ_GW2750HM_Normal.icc je lepe stahnout a pridat vice profilu ,ja jsem pouzil i na 2450
dale na zalozce zarizeni zahackujeme pouzit vlastni nastaveni a v popisu zarizeni musi byt nastaven monitor ,ja tam mel default tiskarnu pod tim je popis profilu nastavime na rucni a pak na karte pridat se nam zobrazi okno kde jsou nejake jine profily najdeme ty nase stahnute a vlozime je ,na konec si nastavime vychozi profil ktery nam vyhovuje
win 7 nastaveni vlozeni profilu
ovl.panely - spravce barev -vsechny profily-pridat profil
najdeme stahnuty profil u mne(ulozen na plose) a pridame profil ktery jsme si stahli a ulozili na plochu vypada asi takto
BenQ_GW2750HM_Normal.icc je lepe stahnout a pridat vice profilu ,ja jsem pouzil i na 2450
dale na zalozce zarizeni zahackujeme pouzit vlastni nastaveni a v popisu zarizeni musi byt nastaven monitor ,ja tam mel default tiskarnu pod tim je popis profilu nastavime na rucni a pak na karte pridat se nam zobrazi okno kde jsou nejake jine profily najdeme ty nase stahnute a vlozime je ,na konec si nastavime vychozi profil ktery nam vyhovuje