Ahoj. Máte někdo s touto službou zkušenosti? Zajímají mě 2 věci. Předpokladám, že změna nicku je možná pouze přez podporu, už to někdo zkoušel? Mám mail svázanej s nesmyslnym automaticky vytvořenym jménem, ještě z dob, kdy žádnej Uplay nebyl, ale registroval jsem na ubisoftu HAWX2 z nvidia kuponu.
Dá se nějak svázat "cdkey" s účtem? Kdysi jsem si na GetGames koupil Raymana, ke kterýmu mám klíč, tak mě zajíma, jestli ho do Uplay můžu vložit podobně jako do Steamu. Nějak tam tu možnost nevidim. Díky za tipy
edit: dal jsem v tom softu stahovat již zmiňovaný HAWX 2, a rychlost 60kB/s je fakt smrtící
Klíč jde svázat s účtem, ale neoficiálně přes nějakou ochcávku. Zkus googlit. Jinak se hra stáhne a až po nainstalování jde oficiálně svázat s uplay účtem.
Přejmenování jsem neřešil, nevím.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
No mam nejakou instalacku Rayman Origins, kterou jsem si stahl prez GetGames, kde jsem hru koupil. Kdyz jsi nainstaluju, tak vse funguje, ani nemusim nikam zadavat klic (na co ho teda mam?). Kdyz ted spustim Uplay, tak ale o Raymanovi ani zminka.
robuTEKK píše:No mam nejakou instalacku Rayman Origins, kterou jsem si stahl prez GetGames, kde jsem hru koupil. Kdyz jsi nainstaluju, tak vse funguje, ani nemusim nikam zadavat klic (na co ho teda mam?). Kdyz ted spustim Uplay, tak ale o Raymanovi ani zminka.
Hmm tak asi je tak jejich verze DRM free, ale proč ti dali klíč když není potřeba fakt nevím.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.