Uplay

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
junglist
Začátečník
Začátečník

Uplay

Příspěvek od junglist »

Ahoj. Máte někdo s touto službou zkušenosti? Zajímají mě 2 věci. Předpokladám, že změna nicku je možná pouze přez podporu, už to někdo zkoušel? Mám mail svázanej s nesmyslnym automaticky vytvořenym jménem, ještě z dob, kdy žádnej Uplay nebyl, ale registroval jsem na ubisoftu HAWX2 z nvidia kuponu.
Dá se nějak svázat "cdkey" s účtem? Kdysi jsem si na GetGames koupil Raymana, ke kterýmu mám klíč, tak mě zajíma, jestli ho do Uplay můžu vložit podobně jako do Steamu. Nějak tam tu možnost nevidim. Díky za tipy ;)

edit: dal jsem v tom softu stahovat již zmiňovaný HAWX 2, a rychlost 60kB/s je fakt smrtící :D
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Uplay

Příspěvek od Paul »

Klíč jde svázat s účtem, ale neoficiálně přes nějakou ochcávku. Zkus googlit. Jinak se hra stáhne a až po nainstalování jde oficiálně svázat s uplay účtem.
Přejmenování jsem neřešil, nevím.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
junglist
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od junglist »

No mam nejakou instalacku Rayman Origins, kterou jsem si stahl prez GetGames, kde jsem hru koupil. Kdyz jsi nainstaluju, tak vse funguje, ani nemusim nikam zadavat klic (na co ho teda mam?). Kdyz ted spustim Uplay, tak ale o Raymanovi ani zminka.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

robuTEKK píše:No mam nejakou instalacku Rayman Origins, kterou jsem si stahl prez GetGames, kde jsem hru koupil. Kdyz jsi nainstaluju, tak vse funguje, ani nemusim nikam zadavat klic (na co ho teda mam?). Kdyz ted spustim Uplay, tak ale o Raymanovi ani zminka.
Hmm tak asi je tak jejich verze DRM free, ale proč ti dali klíč když není potřeba fakt nevím.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“