stefun píše:Ja spíš doufám, že když nekdo bude řešit podobný problém jako ty, tak neudělá stejnou chybu:-) ten procak je neskutečná brzda a každá "novější" hra se ti bude cukat na jakýkoliv detaily, ale když tě při hraní z té ne/plynulosti nebolí hlava a seš spokojenej, tak není co řešit:-D
Kdyby mi to šlo sekaně nebo nějak moc zpomaleně,tak bych to nehrál.Včera jsem zkoušel na Crysis zvedanout rozlišení (teď nevím,kolik je to přesně ale to o stupeň vyšší než 1024*768.K tomu jem zkoušel aspoň 2* antialising ale to už bylo lenivý.Teď když mám 1024*768,vypnutej antialising stíny a vodu na medium a jinak povětšinou na vysoký detaily,tak to jde docela slušně.Kdyby jsem chtěl aby to šlo na 100% svižně,tak bych moch ještě něco ubrat.
Jinak ještě abych zareagoval na tvůj názor,tak já osobně beru hraní na počítači jako ztrátu času.Protože je to zabiják času a není to ničemu ani nikomu moc prospěšný.Když to neberu v potaz jako například chvilkový odreagování po práci apod.Myslím,například hodinu si něco zahrát ale ne u toho sedět celý odpoledne apod.Z toho důvodu nechci investovat do novýho kompu,na kterym by mi šly i ty nejnovější hry.Potom jsou tady taky méně majetní lidé,kteří na to zkrátka nemají.Takže pro tyhle a další kategorie,jsem jen dodal,co a jak mi jde na tomhle 8let starym počítači (kterej se dá v bazaru sehnat za 2000Kč)aby si mohli udělat představu a podle toho se zařídit.Když jsem měl novej počítač někdy kolem roku 2000 tak po dvou letech už toho na něj moc nešlo.Těch her tolik nebylo.Ale dneska na tohodle 8let starýho počítače seženu (díky té nové grafice) spousta skvělejch her.