Spec ops : The line

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
jakubom
Začátečník
Začátečník

Spec ops : The line

Příspěvek od jakubom »

Není to úplná novinka ale vlákno o hře která si ho zaslouží tady chybí.

Recenze např. tady
http://games.tiscali.cz/recenze/spec-op ... enze-59927

Přesto, že osobně vyhledávám jiné žánry, tak tohle jsem musel zkusit. Recenze mě zaujala, hlavně tím jak je ve spec ops kladen důraz na příběh a hra ukazuje i druhou stranu války a válečných her. Takže hra není moc určena pro "zelená mozky"

Ve hře umírají jak vojáci, tak velké množství civilistů, některé herní lokace jsou opravdu hutné a atmosféra války z nich přímo sálá.

+ zajímavá kulisa (Dubaj)
+ poměrně dobrý příběh
+ hratelnost

- systém soubojů a přestřelky ( i když to může být jenom můj dojem )

https://www.youtube.com/watch?v=kIoJnMT3yUI

Ve slevě na steamu se dá sehnat kolem 7e což není nic přestřeleného pro takovou hru.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: Spec ops : The line

Příspěvek od Alfajk »

nuda nuda nuda,koridorovka,vsechno predscriptovany,gameplayem horsi nez call of duty a to me tak otravilo,ze jsem ani pribeh poznat nestihl,jak strasne nezazivny to bylo na zacatku...
Naposledy upravil(a) Alfajk dne ned 7. dub 2013, 21:19, celkem upraveno 1 x.
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

dle recenzi jsem cekal vice, urcite na hru zapomenu. To minus, jak si napsal, je skutecne minus. jinak vlakno zde jiz je Spec Ops: The Line
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
jakubom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakubom »

Jej to se omlouvám, koukal jsem přes hledání a nenašel jsem :|

Jinak hratelností opravdu nemá hra moc co říct, ale příběhem to dohádní, není to nijak dlouhé takže ty přestřelky se dají přežít.

Jenom musím zjistit jaké jsou další konce :lol:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“