Rozhodně s GIGABYTE N680OC-4GD neuděláš chybu, jedná se podle mě o nejlepší GTX680 na trhu co se týče chlazení a pro někoho s více LCD i velikostí vram. Měl sem doma GTX680 od EVGA, ASUS DC2-4GD5, Lightning a přes všechny zmíněné byla GIGABYTE, jasný vítěz. V zátěži musím dát ucho do case, abych zjistil zda vůbec běží, teploty v zátěži při def. OC od výrobce nepřekračují ve většině titulů 64C, přes 68C jsem se ještě nedostal._Bohy_ píše:A je nějaký velký rozdíl mít 2gb ram na grafice nebo 4 gb ram jak jsem to tak pochopil tak větší paměť se hodí když máš větší rozlišení jak full hd pochopil jsem to dobře ?
Ohledně využití vram:
Skyrim + mody, BF3 fullAA, Hitman Absolution fullAA bez problémů ukousnout i přes 3GB vram, takže o to že 4GB paměť nebude využitá bych se nebál. Hraji na Nvidia surround režim portrait v rozlišení 3680×1920. V klasickém HD rozlišení jsou dnes 2GB tak tak na hraně, takže buď 4GB GTX680 nebo nějakou kartu od konkurence, které nesou 3GB+.
Jestli si ještě nevybral, tak GIGABYTE N680OC-4GD mohu osobně doporučit, pokud si už zakoupil, přeji příjemné vyžití s GTX680 či jinou kartou.