K věci, hodlám si upravit mojí skřin a poté jí osadit kvalitním vodním systémem.
Přikládám malej obrázek ktery jsem tet narychlo načrtl.

radiatory (červena)
ventilatory (modra)
hadice (zelena)
černa (nějaky display k ovladani rychlosti otacek ventilatoru)
šeda zdroj
oranžova pumpa
zbytek myslím jde lehce poznat.
Moje otazky:
1. nejsou 2 radiatory moc? chci v radu pul roku uchladit pretaktovanou sestavu v hodnote 30-40k, a nevim kolik je jeden radiator schopen uchladit
2.proudeni vzduchu - selskej rozum mi řika že počet ventilatoru ktere směřují ze skříně by se měl rovnat ventilatorum směřujicim do skřině. (fialove šipky) Ale zas se mi nechce tahat teply vzduch z předniho radiatoru do skříně.
V zadu by jeste vedle desky co jsem měřil, by byl prostor pro 2 ventilatory(mam bigtower skřin)
ale porad si nejsem jistej zda by to nebyl problem přece jenom ten tah směrem ven (hnede sipky) by byl o dost větší, byl by to problem?
Ventilatory v bočnicich nepřipadaji v uvahu, mam snima jine plany
3.množství vody - zas muj selskej rozum mi řika že čim větší množství vody v oběhu, tim vic se voda stihne uchladit, ale zas na druhou stranu tim pomaleji ta voda bude proudit a tim pomaleji se bude predavat teplo do vody. jde nejak spočítat kolik je idelani množstvi vody v oběhu? nebo jak by to spravně mělo byt? Jde mi taky o to že bych v systemu chtěl mit expansku ani ne z duvodu funkčnosti, ale prostě se ve skřini dobře vyjima. Jak tedy na to?
Děkuji předem za odpovědi, a omlouvám se za chybějící diakriticku.