A vod toho to je.Jeltík píše:a hlavně jsem se u toho skvěle pobavil
World of Tanks
Moderátor: Baneshee
- HentaiRush
- Začátečník

Re: World of Tanks
Wannabe dickface... :]
- Jds1cz
- Začátečník

No je vidět že je pondělí.Že zas nikdo nekomentuje všichni jsou v rachotě.Nebo že by bojkot WG.No každopádně už jsem doma a jdu to trochu poškádlit.Dobrý postřel. 
Něco jako počítač doma mám!!!!. :)1,2,3,4,5....
- Shakall605
- Začátečník

- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Hustý, ale je to tak těžký nascreenovat s výpisem? Takhle hustej seznam jsem u sebe zažil párkrát a měl sem pokaždý Vánoce 
- Shakall605
- Začátečník

"Příště" jak se podaří, hodím sem i výpisJeltík píše:Hustý, ale je to tak těžký nascreenovat s výpisem? Takhle hustej seznam jsem u sebe zažil párkrát a měl sem pokaždý Vánoce
- Sobo
- Středně pokročilý

Však AMX 40 je pro 95% T4 tanků neprůstřelný. Stačí se trochu podívat po YT nebo má i klip v té kompilaci failů, co předtím postoval Jeltík.
Jinak co si myslíte o VK 30.01H? Ze začátku jsem ho nenáviděl hlavně proto, že se to hýbe pomalu jak HT, přitom armor to žádný nemá. Ale teď musím uznat, že když so podaří schovat korbu a vystrkovat jenom tu věžku, tak dokáže celkem pěkně poodrážet. Ostatně skoro 2.5k damage s flusbrokem a steel wall ve hře, kde byly dva TOGy s KV-1(S), o nečem svědčí.
http://screenshot.cz/C0MC9/
http://screenshot.cz/01WNI/
Jinak co si myslíte o VK 30.01H? Ze začátku jsem ho nenáviděl hlavně proto, že se to hýbe pomalu jak HT, přitom armor to žádný nemá. Ale teď musím uznat, že když so podaří schovat korbu a vystrkovat jenom tu věžku, tak dokáže celkem pěkně poodrážet. Ostatně skoro 2.5k damage s flusbrokem a steel wall ve hře, kde byly dva TOGy s KV-1(S), o nečem svědčí.
http://screenshot.cz/C0MC9/
http://screenshot.cz/01WNI/
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Blizzard
- Začátečník

-
Vk mě moc nebavilo ... spíš PZIII a PZIII/IV 
- RiCK
- Začátečník

TOG-a by som si chcel vyskúšať
Inak AMX40 dokáže dingnúť kadečo, ten armor je fakt niečo...
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Blizzard
- Začátečník

-
JJ, s Hetzerem jsem musel pozue HEčka 
- Shakall605
- Začátečník

Sobo,Rick: Doporučuji si to zkusit s tím "rychlým a neprůstřelným scoutem" a zničit k tomu všechny enemy arty.
Jinak mohu potvrdit, III lvl a nižší dingá. Taková obdoba E-75, až na to že moje rychlost byla cca 10km/h a s tím dělem jsem arty prostřelil až na po šesté. Takže závist si můžete nechat pro sebe a neblít ji zde.
Jinak mohu potvrdit, III lvl a nižší dingá. Taková obdoba E-75, až na to že moje rychlost byla cca 10km/h a s tím dělem jsem arty prostřelil až na po šesté. Takže závist si můžete nechat pro sebe a neblít ji zde.
- huhla
- Začátečník

-
neboj ta rychlost se zlepsi, az koupis motor a pasy tak pojedes i 15km/hShakall605 píše:Sobo,Rick: Doporučuji si to zkusit s tím "rychlým a neprůstřelným scoutem" a zničit k tomu všechny enemy arty.
- HentaiRush
- Začátečník

Furt je to rychlík oproti papírovým parametrům, kde má asi 55kmph.huhla píše:neboj ta rychlost se zlepsi, az koupis motor a pasy tak pojedes i 15km/h
Wannabe dickface... :]
- Maxtor
- Začátečník

-
No nic moc to nemeni na tom, ze tohle je tank, urcenej pro volnou expu.. hrat se s tim neda.. je to porod.. stejne tak me tohle fascinuje na churchillech.. nekdy se rozjedes... makas.. makas.. slapes na plyn.. a nez nekam dojedes a zacnes vubec premyslet o strelbe, je konec hry.. 
btw.. mam za sebou ze vcerejska dalsi neuveritelnou drzost pokusit se z IS prostrelit malou T-50.. primo rovnou zezadu na stred.. 3x.. mame je a nic.. cela hra dopadla tak, ze 8 vystrelu - 8 primych zasahu a prustrel.. 70dmg a zniceny win za 2x.. ta game se stava tezce nevypocitatelnou.. jeden den to jede a vse funguje jak ma.. druhy den to zapnu a vsechny strely litaj XXX metru vedle a kdyz se nahodou trefim, pro jistotu nedelam dmg... :/
btw.. mam za sebou ze vcerejska dalsi neuveritelnou drzost pokusit se z IS prostrelit malou T-50.. primo rovnou zezadu na stred.. 3x.. mame je a nic.. cela hra dopadla tak, ze 8 vystrelu - 8 primych zasahu a prustrel.. 70dmg a zniceny win za 2x.. ta game se stava tezce nevypocitatelnou.. jeden den to jede a vse funguje jak ma.. druhy den to zapnu a vsechny strely litaj XXX metru vedle a kdyz se nahodou trefim, pro jistotu nedelam dmg... :/
- TrollZor
- Začátečník

CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D CPUcooler: Arctic Liquid Freezer II 240 MB: ASROCK B850 Pro RS | GPU: GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB | RAM: Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36| HDD: SATA 6Gb/s WD Caviar Green 2TB | SSD: HyperX 3K 120Gb@Read:555Mb/s, Write:510Mb/s /\ Intel 330 180Gb@Read:500Mb/s, Write:450Mb/s | CASE: CM Haf 932 | PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W | DVD-RW: LG GH24NS | LCD: Iiyama ProLite G2773HS 27" /\ 27" AOC Q27G2S" | OS: W11 x64
Logitech G502
Kingstom HyperX
HyperX Alloy FPS
Logitech G502
Kingstom HyperX
HyperX Alloy FPS
- Blue Storm
- Odborník PCT

Ti teda řeknu, tebe bych jako artináře v týmu nechtěl (nic proti) 
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
- TrollZor
- Začátečník

tak tohle jsem hráli jako for fun, žádná jako velká akce nebyla, ale povedlo se jich sejmout 12.. 
CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D CPUcooler: Arctic Liquid Freezer II 240 MB: ASROCK B850 Pro RS | GPU: GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB | RAM: Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36| HDD: SATA 6Gb/s WD Caviar Green 2TB | SSD: HyperX 3K 120Gb@Read:555Mb/s, Write:510Mb/s /\ Intel 330 180Gb@Read:500Mb/s, Write:450Mb/s | CASE: CM Haf 932 | PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W | DVD-RW: LG GH24NS | LCD: Iiyama ProLite G2773HS 27" /\ 27" AOC Q27G2S" | OS: W11 x64
Logitech G502
Kingstom HyperX
HyperX Alloy FPS
Logitech G502
Kingstom HyperX
HyperX Alloy FPS
- Blue Storm
- Odborník PCT

Být ta artina vedle tebe v tom křaku (teda já bych se na takové blbé místo nikdy nepostavil, ale počítejme, že bych tam byl), nebýt s tebou v četě a ty do mě šťouchat stejně, jako jsi šťouchal do kolegy, tak tě odstřelím už hned na začáku 
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
- TrollZor
- Začátečník

taky říkám, na ts a kopec srandy, já tohle beru na odreagování..
))
Logitech G502
Kingstom HyperX
HyperX Alloy FPS
Logitech G502
Kingstom HyperX
HyperX Alloy FPS
- Maxtor
- Začátečník

-
Hmm.. at mi nikdo netvrdi, ze se do ty hry nesaha za ziva.. poslednich nekolik dni mam totalne tupe ISo.. ale uplne nazdar.. to co jsem vyse psal o T-50 jsem prave zopakoval s S-51.. IS v TOPu vse S-51 se svym 60 armorem a nic.. 3 rany.. dve teda zepredu, to je fakt, ale pak jedna z boku.. 3x prustrel a mame je.. 0 dmg.. bim.. je po me..
- Broxik
- Začátečník

No podivej kdyz netrefis 1x je to mozna problem hry. Ale pokud diingne arty 3x posobe je problem jinde nez ve hre.