Windows 7 instalace na novy PC
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Semt3x
- Začátečník
-
Re: Windows 7 instalace na novy PC
A kde je mám vzít ty drivery ? Na netu jsem je nenašel ( omlouvám se , ale v tomto se moc nevyznám , mějte se mnou trpělivost..díky )
- Nagant
- Mírně pokročilý
-
Jednak by jsi je měl mít na CD k desce, jednak tady:
http://cz.msi.com/product/mb/B85-G41-PC ... =Win7%2032
Realtek PCI-E Ethernet Drivers, nejlíp ale dřív nainstalovat Intel Chipset Driver.
Doinstalovat i další potřebné ovladače, pro ostatní zařízení, dle potřeby.
http://cz.msi.com/product/mb/B85-G41-PC ... =Win7%2032
Realtek PCI-E Ethernet Drivers, nejlíp ale dřív nainstalovat Intel Chipset Driver.
Doinstalovat i další potřebné ovladače, pro ostatní zařízení, dle potřeby.
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone GigaCube 5G (TCL LinkHub HH500V) se sim T-Mobile 100GB
- Hladis
- Moderátor
Eh cely tvůj problém byl nezapojeny kabel No to snad ne. A jinak pouzij DVI-DVI a ne HDMI-DVI.Semt3x píše:Živan - díky:) ( zapojil jsem HDMI kabel do grafické karty a jede to , jinak na základní desce normální kábl nefunguje )
Pokud nejsi schopen nainstalovat ani drivery, pozvi si nejakeko kamaráda, který tomu rozumi, at ti to udela.Semt3x píše:A kde je mám vzít ty drivery ? Na netu jsem je nenašel ( omlouvám se , ale v tomto se moc nevyznám , mějte se mnou trpělivost..díky )
- Semt3x
- Začátečník
-
Nagant přesně toto jsem potřeboval díky moc:)))) , už to všechno frčí , CD ktomu mám , ale nemám v PC mechaniku tak proto to nemůžu nainstalovat ztoho .
Hladis - já myslím že stačí mět zapojený jeden kabel ne ? teďka mám zapojený HDMI a chceš mě říc že mám ještě do toho pichnout i ten druhý ?
Hladis - já myslím že stačí mět zapojený jeden kabel ne ? teďka mám zapojený HDMI a chceš mě říc že mám ještě do toho pichnout i ten druhý ?
- Hladis
- Moderátor
Ne. Chci ti rict, abys to propojil DVI-DVI a ne DVI-HDMI.
- Kalba222
- Žlutá karta Bazar
-
- Semt3x
- Začátečník
-
Kdyby ktomu monitoru nebyl HDMI kabel tak ho nerozjedu bez toho. Jaký je rozdíl DVI-DVI a DVI-HDMI. ?