Nazdar,
Je tu nejaky znalec Silent Hillu, ktory by mi odporucil najlepsie diely serie ?
Hral som SH 2 - to bolo celkom OK, len som nerozumel pribehu.
Potom som hral SH: Homecoming a to mi pripadalo velmi lacne... ani som to nedohral.
Silent Hill seria
Moderátor: Baneshee
- Logue
- Začátečník

- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Silent Hill seria
Asi nejlepsi byla ta dvojka... Cestina pro dvojku je, treba ZDE (klik). Cestina je i na ostatni dily. Pres emulator se da zahrat i jednicka (nezkousel jsem). Trojka a ctyrka taky celkem ujde. No a Homecoming jsem dohral jen kvuli pribehu...
Za mne se da rici, ze co novejsi dil, tak bohuzel ztratil na kvalite... (ted mluvim hlavne o PC verzich, konzoli nemam a nehral jsem ostatni dily).
Za mne se da rici, ze co novejsi dil, tak bohuzel ztratil na kvalite... (ted mluvim hlavne o PC verzich, konzoli nemam a nehral jsem ostatni dily).
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Dohrál jsem první tři díly na PC, jsou asi nejlepší. Čtyřka prý taky ujde, Homecoming slabý, pak konzolovej českej Downpour je zas dobrej. Shattered Memories by měly být zajímavý, ikdyž dost jiný.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- Vlastik80
- Začátečník

-
Já hrál víceméně všechny díly, od 1 dílu na PSX po poslední na Xbox a za mě nej byly asi 1 atmosférou a zvuky hudba nepřekonatelné - dá se hrát přes PSX emulátor i na tabletech a mobilech/pc s češtinou, dále 2 a 3 díl na PC česky super také i když dle mě kvalit 1 dílu nedosahuje, no a pak Origins na PSP/PS2 odnož hra za Travise řidiče trucku nebylo špatné ale jiné stejně jako Shattered memories na konzole Wii/PSP/PS2 - tam se nedá pokud vím bojovat ale jen utíkat, zajímavé ale opět ne klasicky pojaté, takže za mě nej díly 1, 2, 3 a poté Origins a Shattered, jako nic moc pak považuji Downpour- možná záměr dobrý, ale provedení už trochu slabší proti předchozím a Homecoming slabota také + 4 díl Room taktéž odvar i když tam prvky byly, nicméně pro pochopení příběhu doporučuji odehrát vše, i tak ale bude problém vše si poskládat dohromady, je to opravdu lehce zamotané a propletené - doporučuji mrknou sem, tam se dozví člověk více.
PS: Abych neopomněl tak jsem hrál i ty mobilní Silent Hilly, ale to už nedoporučuji vůbec, to je zcela jiná hra a má to jen shodný název, provedení děs, to už je lepší zahrát hru Alan Wake na PC/XB.
PS: Abych neopomněl tak jsem hrál i ty mobilní Silent Hilly, ale to už nedoporučuji vůbec, to je zcela jiná hra a má to jen shodný název, provedení děs, to už je lepší zahrát hru Alan Wake na PC/XB.
- Deyw
- Začátečník

jednoznacne silent hill 2 na pc si musis zahrat to je povina hra 
treti dil uz je slabsi ale vypada o neco trosku lip (graficky) a hrajes za holku
ctvrtej dil vypada suprove i v dnesni dobe se na to da v celku divat, naopak ztraci dost hororove atmosfery, ale exceluje napadem, pak uz je to zase klise, ale sedne ti asi nejvic ze vsech dilu, jestli si nehral drive starsi.
ostatni jsem radsi uz ani nehral
)
treti dil uz je slabsi ale vypada o neco trosku lip (graficky) a hrajes za holku
ctvrtej dil vypada suprove i v dnesni dobe se na to da v celku divat, naopak ztraci dost hororove atmosfery, ale exceluje napadem, pak uz je to zase klise, ale sedne ti asi nejvic ze vsech dilu, jestli si nehral drive starsi.
ostatni jsem radsi uz ani nehral
- shipo
- Začátečník

Nejlepší díl je jednička (pod emulátorem PS).