pc nerozezna mp4 sencor

Mobily, PDA, MP3/MP4, tablety, el. čtečky, navigace a ostatní vč. technologií (bluetooth ap.).

Moderátor: CageJ

Odpovědět
kubajzzz
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

pc nerozezna mp4 sencor

Příspěvek od kubajzzz »

zdravim mam tento mp4 prehravac sencor http://www.mall.cz/pametove-mp3-mp4-pre ... 2-daze-mk2
problem je v tom ze ho pc nerozezna kdyz ho pripojim pres usb takze tam nemuzu davat zadne pisnicky filmy atp., zkousel jsem pripojit do jineho usb portu,vypnout pc a odpojit ze zdroje a nasledne jakoby parkrat zapnout aby se pc vybil ci co ale to taky nepomohlo,kdyz jsem to pripojil na notebook taky nefungovalo jinak na pc ten prehravac predtim fungoval tak je to divne,diky moc za rady )
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: pc nerozezna mp4 sencor

Příspěvek od Suke001 »

Jeden blbý dotaz, mp4 je zaplá když to připojuješ k PC ?
kubajzzz
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od kubajzzz »

jojo je )
trodas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trodas »

Problém bude asi ležet v rozdílu mezi PC a NTB.
Já bych osobně tipoval rozdíl v operačním systému. Co používáš v PC a co v NTB?
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
kubajzzz
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od kubajzzz »

jak rikam oba dva (pc a ntb) maji stejny os a na obou to nejde,uz fakt nevimc co s tim,hledal jsem hodne,nepomohlo nemohli byste mi jeste nejak poradit?diky
kubajzzz
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od kubajzzz »

nikdo nevi? :)
trodas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trodas »

Zkusit kámošovo PC nebo reklamaci. Protože když to chvilku šlo a už to nejde, tak se to asi nespraví tím, že to budeš stále strkat do toho USB - něco je špatně. Hlásit by se jako zařízení vždy měl...

A já tvůj post pochopil původně tak, že na normálním PC to fungovalo. Tak asi jsem se mýlil...
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
batad
Nováček
Nováček

Příspěvek od batad »

mě to taky dělá :(
batad
Nováček
Nováček

Příspěvek od batad »

poradí mi někdo psosím :sad:
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

zformatovat/vyzkouset jinde,kdyz nepomuze tak vyhodit...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Odpovědět

Zpět na „Mobilní zařízení, el. čtečky a tablety“