pc nerozezna mp4 sencor
Moderátor: CageJ
- kubajzzz
- Žlutá karta Bazar

-
pc nerozezna mp4 sencor
zdravim mam tento mp4 prehravac sencor http://www.mall.cz/pametove-mp3-mp4-pre ... 2-daze-mk2
problem je v tom ze ho pc nerozezna kdyz ho pripojim pres usb takze tam nemuzu davat zadne pisnicky filmy atp., zkousel jsem pripojit do jineho usb portu,vypnout pc a odpojit ze zdroje a nasledne jakoby parkrat zapnout aby se pc vybil ci co ale to taky nepomohlo,kdyz jsem to pripojil na notebook taky nefungovalo jinak na pc ten prehravac predtim fungoval tak je to divne,diky moc za rady )
problem je v tom ze ho pc nerozezna kdyz ho pripojim pres usb takze tam nemuzu davat zadne pisnicky filmy atp., zkousel jsem pripojit do jineho usb portu,vypnout pc a odpojit ze zdroje a nasledne jakoby parkrat zapnout aby se pc vybil ci co ale to taky nepomohlo,kdyz jsem to pripojil na notebook taky nefungovalo jinak na pc ten prehravac predtim fungoval tak je to divne,diky moc za rady )
- Suke001
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: pc nerozezna mp4 sencor
Jeden blbý dotaz, mp4 je zaplá když to připojuješ k PC ?
- kubajzzz
- Žlutá karta Bazar

-
jojo je )
- trodas
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Problém bude asi ležet v rozdílu mezi PC a NTB.
Já bych osobně tipoval rozdíl v operačním systému. Co používáš v PC a co v NTB?
Já bych osobně tipoval rozdíl v operačním systému. Co používáš v PC a co v NTB?
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
- kubajzzz
- Žlutá karta Bazar

-
jak rikam oba dva (pc a ntb) maji stejny os a na obou to nejde,uz fakt nevimc co s tim,hledal jsem hodne,nepomohlo nemohli byste mi jeste nejak poradit?diky
- kubajzzz
- Žlutá karta Bazar

-
nikdo nevi? 
- trodas
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zkusit kámošovo PC nebo reklamaci. Protože když to chvilku šlo a už to nejde, tak se to asi nespraví tím, že to budeš stále strkat do toho USB - něco je špatně. Hlásit by se jako zařízení vždy měl...
A já tvůj post pochopil původně tak, že na normálním PC to fungovalo. Tak asi jsem se mýlil...
A já tvůj post pochopil původně tak, že na normálním PC to fungovalo. Tak asi jsem se mýlil...
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
- batad
- Nováček

-
mě to taky dělá 
- batad
- Nováček

-
poradí mi někdo psosím 
- Alfajk
- Začátečník

-
zformatovat/vyzkouset jinde,kdyz nepomuze tak vyhodit...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A