Teď mě tady zase všichni začnou kamenovat..... Já jedu v 1920x1080, stíny very high (ne soft shadows), zbytek efektů max (reflection, god rays, environment a nevim, co tam je ještě), 2xTSAA. V Control Panelu nastaveno poloviční obnovovací frekvence. Čímž pádem jedu ve 30ti fps stabilně, ať se děje co se děje, bitva s pěti loděma najednou, abordáž, jungle, furt 30 fps. CHÁPU a respektuju, že to drtivá většina takhle hrát nemůže, nicméně mě to nevadí. Toho střílení tam moc není a raději obětuju framerate za zvýšení detailů a naprostou plynulost bez tearingu. Navíc při mym hernim stylu (viz můj předchozí post tady někde výše)....... Jak jsem už psal, ty roky, kdy jsem honil framerate už mám za sebou. Dneska pustim hru, omrknu, jak šlape, zvážim povahu tý hry a podle toho se rozhodnu. Snížit detaily a jet v 60ti fps (tak jsem to udělal v Battlefield 4), nebo to vosolit na detailech na úkor frameratu, kterej v daný hře nepotřebuju........ Takže za mě tak.
Stejně jednou přijde doba, kdy si to dáme znova v těch 60ti (framech a možná i letech