Battlefield 4

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Re: Battlefield 4

Příspěvek od blaho »

dneska EPIC FAIL

3 krat zacate kolo, z toho jedno som zacal hrat :KD : 20/0 a spadne
Je to fakt sračka :blee:
0martas0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 0martas0 »

Já vím, proč jsem to už 3 týdny nějak nehrál. :-D
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

ne ale najviac ma nasere, ked v teame je 32 ludi a nikto ani neoznaci a nelokne Jet .
Dneska je Nedela a servere plne retardovanych deti, keby sa radsej ucili, smradi zasrany :blee:
takze hrame na servere : [EU/CZ]BattleForce.cz #72 | [CSBF] Conquest 24|7 FlyMaps FastR

Dal som dvakrat admina Atimaster , jasne prehodil ma svoju stranu, a potom mi dal radsej KICK
Uz ked som ho zabil prvy krat, tak mi napisal : Blaho tu si moc nezahrajes

CZ/SK odpad, dokopal by som ho

edit:

napisali mi : cti v rules , ze profi letci nesu vítaný :stupid:
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

nám zas vyhrožujou banem ať si zaplatíme prej vlastní server že nás chodí moc (5-8 kousků)
Octopuss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Octopuss »

Proč hrajete na českých serverech? Proč? Já se před několika lety dokonce přestal kompletně vyhýbat českým hráčům v jakýkoli hře, protože z nějakýho nepochopitelnýho důvodu je mezi nima asi 80% úplných dementů.
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

Octopuss píše:Proč hrajete na českých serverech? Proč? Já se před několika lety dokonce přestal kompletně vyhýbat českým hráčům v jakýkoli hře, protože z nějakýho nepochopitelnýho důvodu je mezi nima asi 80% úplných dementů.

skor 99,9 % , hlavne tzv. Adminov

Inak som sa iba iba napojil na kamosov, potom sme sa stiahli na normalny Nemecky server
zumpar1234

Příspěvek od zumpar1234 »

LoCo99 píše:nám zas vyhrožujou banem ať si zaplatíme prej vlastní server že nás chodí moc (5-8 kousků)
Tak to je logicke a low ked doleze 8 hracov na server a hra spolu protiu public zmeske ktora sa nema ako branit a je v nevyhode.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

jak jako nemá jak bránit ? nemaj zbraně ? a promin neřeknu kdyby to bylo 8v8, ale když jde o server pro 32-40 lidí , navíc nikdy se nám nepovede bejt v jednom teamu, už jenom kvuli auto-balancu

sám seš low
meca
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od meca »

Octopuss píše:Proč hrajete na českých serverech? Proč? Já se před několika lety dokonce přestal kompletně vyhýbat českým hráčům v jakýkoli hře, protože z nějakýho nepochopitelnýho důvodu je mezi nima asi 80% úplných dementů.
ja teda nevim, ale me ta veta nejak nedava smysl ;)
RAD-x
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAD-x »

meca píše:
Jo, ten post je tak nějak polámanej ale jinak to mám stejně, v žádný český komunitě už bych nikdy nechtěl púsobit, to % bych viděl ještě jako hodně optimistický! Osobně preferuju mezinárodní společnosti, klany, komunity.
Ferdie
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ferdie »

Nemá niekto problém so skákaním pingu? Normálne mám 35-50 a každých pár sekúnd to vyskočí na 100-150 (niekedy ma kvoli tomu kickne zo servera pre vysoký ping). Už som skúšal všetky možné fixy a nič nepomáha. Robí mi to iba v BF3 a BF4 :(
RAD-x
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAD-x »

LoCo99 píše:jak jako nemá jak bránit ? nemaj zbraně ? a promin neřeknu kdyby to bylo 8v8, ale když jde o server pro 32-40 lidí , navíc nikdy se nám nepovede bejt v jednom teamu, už jenom kvuli auto-balancu

sám seš low
Tak tohle je špička ledovce, jako největší problém vidim ten spawn systém - to je totálně nehratelný, pak se ti z jakýhokoliv herního modu stává DM, soupeř tě přetlačí ke tvý base a pak už se jen spawnuješ mrtvej...prej je to takhle víc fair play, to fakt nechápu... během 3minut jsem měl 15insta killú.... co je na tom fér fakt nechápu.
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

jo spawn systém (pokud se tomu vůbec dá říkat systém) je odpad. Nechápu proč si při spawnu na objective nemůžu vybrat třeba ze 3 míst. Když dostanu insta kill po spawnu do vozidla nebo na parťáka tak to beru. To byla čistě moje blbost. Mě se líbí spawn systém u APB: Reloaded. Nahodí to na výber několik bodů a pokud je v blízkosti toho bodu nepřítel tak to hráči neumožní spawn na tomto místě. Takto by to mělo fungovat i u BF. Může tam být klidně random spawn, ale pokud je v blízkosti enemák tak by to prostě tento bod vybrat nemělo... ale s tím stejně nic neudělají :-D
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
Octopuss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Octopuss »

meca píše:
Ale dává.
Zkusím to jinak:
Nejenomže zásadně nehraju na českých serverech, ale už pár let se i vyhýbám jakýmkoli českým hráčům, protože moje dosavadní zkušenosti říkají, že jsou to z drtivý většiny debilové. Je to tak lepší? :)

Co mě ničí asi nejvíc jsou ty stupidní jména. Proč, PROČ si každej imbecil dává před nebo za jméno CZ? Ludek458-CZ. czKarel1337 atd. Kurvadrát!

Co se spawn systému týká, největší problém je to v domination nebo TDM, kvůli náhodný a měnící se povaze spawnů. A samozřejmě miniaturním mapám.
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

že si dá někdo do nicku CZ není nic špatného. Dělají to i hráči jiných národností. Já to osobně nedělám. Ale zvážil bych to v případě, že můj nick bude zabraný a budu na něm opravdu trvat tak přídavek CZ nic nepokazí :-D

za mě pořád lepší když má někdo v nicku CZ než když má někdo nicky Pwnzor, IkilledU a podobné kraviny. Když je to ještě FPS tak čert to vem, jedná se nejspíš o nějaké děcko co si myslí jakej je masér a že se z jeho skillu a nicku všichni posadí na zadnici. Ale když tohle vidím v RPG hrách tak tam už je to na chocholouška.

chápu každej si může dělat co chce, ale v tom RPG světě to pak jako celku fakt vypadá při nejmenší divně... :-D
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
kupkoid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kupkoid »

LoCo99 píše:nám zas vyhrožujou banem ať si zaplatíme prej vlastní server že nás chodí moc (5-8 kousků)
Tohle se nám stalo v pátek na německém serveru. Naskočili jsme tam 4, obrátili prohranou hru proti přesile a bavili se nad chatem plným dětských nářků o cheaterech, pro hráčích (fakt ne, ani ve snu) a ať si jdem hrát na vlastní server. Jinak pár výjimek u českých serverů existuje a troufám si říct, že náš RAGE k nim patří - no rules. Nejsme děti a umíme to hrát :)
Core i5 3570k @ 4.5GHz | AMD HD7970 | MSI Z77A-G43 | 24GB RAM | Audiotrak Prodigy HD2 | Crucial RealSSD C300 256GB + Intel S3500 240GB | 2TB HDD | CM Silencio 500 | Seasonic S760 platinum | Xigmatek Aegir + Noctua NT-H1
chrochtadlo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od chrochtadlo »

Octopuss píše:Proč hrajete na českých serverech? Proč? Já se před několika lety dokonce přestal kompletně vyhýbat českým hráčům v jakýkoli hře.
Co mě ničí asi nejvíc jsou ty stupidní jména. Proč, PROČ si každej imbecil dává před nebo za jméno CZ? Ludek458-CZ. czKarel1337 atd. Kurvadrát!
přestal nahradit začal, a hned to dává smysl-detail. Ikdyž částečně souhlasím a ve všech online hrách víceméně taky nevyhledávám CZ/SK servery, nechápu, proč tolik vzteku na to jaký si kdo dává jména, to mi přijde trochu uchylný. Každopádně nic ve zlém, chrochtadlo out.
Octopuss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Octopuss »

Ha, to se mi povedlo.

Asi jsem na ty jména nějakej přecitlivělej rokama hraní onlinovek (jako onlinovky beru RPG), kde to je fakt na hlavu. Každýmu přijde víc nebo míň stupidní něco jinýho.
Vokys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vokys »

tak dalsi patch, myslite ze si uz v klidu zahrajete ? :D
i5 2500K @ 4ghz 1,18V ,GELID Solution Tranquillo,ASUS P8P67-M-PRO,Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP,GIGABYTE GTX 560 Ultra Durable OC 1GB
chrochtadlo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od chrochtadlo »

Vokys píše:tak dalsi patch, myslite ze si uz v klidu zahrajete ? :D
Co sem ted procital battlelog, tak prej ten patch opet nic moc nevyresil... V podstate jedina vec, ktera mi vicemene znemoznuje hrat je soundloop crash a to se prej porad deje. Zkusim dneska k veceru, ale nevidim to nadejne. Achjo
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“