3 krat zacate kolo, z toho jedno som zacal hrat :KD : 20/0 a spadne
Je to fakt sračka
Moderátor: Baneshee

Octopuss píše:Proč hrajete na českých serverech? Proč? Já se před několika lety dokonce přestal kompletně vyhýbat českým hráčům v jakýkoli hře, protože z nějakýho nepochopitelnýho důvodu je mezi nima asi 80% úplných dementů.
Tak to je logicke a low ked doleze 8 hracov na server a hra spolu protiu public zmeske ktora sa nema ako branit a je v nevyhode.LoCo99 píše:nám zas vyhrožujou banem ať si zaplatíme prej vlastní server že nás chodí moc (5-8 kousků)

ja teda nevim, ale me ta veta nejak nedava smyslOctopuss píše:Proč hrajete na českých serverech? Proč? Já se před několika lety dokonce přestal kompletně vyhýbat českým hráčům v jakýkoli hře, protože z nějakýho nepochopitelnýho důvodu je mezi nima asi 80% úplných dementů.

Jo, ten post je tak nějak polámanej ale jinak to mám stejně, v žádný český komunitě už bych nikdy nechtěl púsobit, to % bych viděl ještě jako hodně optimistický! Osobně preferuju mezinárodní společnosti, klany, komunity.meca píše:ja teda nevim, ale me ta veta nejak nedava smyslOctopuss píše:Proč hrajete na českých serverech? Proč? Já se před několika lety dokonce přestal kompletně vyhýbat českým hráčům v jakýkoli hře, protože z nějakýho nepochopitelnýho důvodu je mezi nima asi 80% úplných dementů.

Tak tohle je špička ledovce, jako největší problém vidim ten spawn systém - to je totálně nehratelný, pak se ti z jakýhokoliv herního modu stává DM, soupeř tě přetlačí ke tvý base a pak už se jen spawnuješ mrtvej...prej je to takhle víc fair play, to fakt nechápu... během 3minut jsem měl 15insta killú.... co je na tom fér fakt nechápu.LoCo99 píše:jak jako nemá jak bránit ? nemaj zbraně ? a promin neřeknu kdyby to bylo 8v8, ale když jde o server pro 32-40 lidí , navíc nikdy se nám nepovede bejt v jednom teamu, už jenom kvuli auto-balancu
sám seš low

Ale dává.meca píše:ja teda nevim, ale me ta veta nejak nedava smyslOctopuss píše:Proč hrajete na českých serverech? Proč? Já se před několika lety dokonce přestal kompletně vyhýbat českým hráčům v jakýkoli hře, protože z nějakýho nepochopitelnýho důvodu je mezi nima asi 80% úplných dementů.

Tohle se nám stalo v pátek na německém serveru. Naskočili jsme tam 4, obrátili prohranou hru proti přesile a bavili se nad chatem plným dětských nářků o cheaterech, pro hráčích (fakt ne, ani ve snu) a ať si jdem hrát na vlastní server. Jinak pár výjimek u českých serverů existuje a troufám si říct, že náš RAGE k nim patří - no rules. Nejsme děti a umíme to hrátLoCo99 píše:nám zas vyhrožujou banem ať si zaplatíme prej vlastní server že nás chodí moc (5-8 kousků)

přestal nahradit začal, a hned to dává smysl-detail. Ikdyž částečně souhlasím a ve všech online hrách víceméně taky nevyhledávám CZ/SK servery, nechápu, proč tolik vzteku na to jaký si kdo dává jména, to mi přijde trochu uchylný. Každopádně nic ve zlém, chrochtadlo out.Octopuss píše:Proč hrajete na českých serverech? Proč? Já se před několika lety dokonce přestal kompletně vyhýbat českým hráčům v jakýkoli hře.
Co mě ničí asi nejvíc jsou ty stupidní jména. Proč, PROČ si každej imbecil dává před nebo za jméno CZ? Ludek458-CZ. czKarel1337 atd. Kurvadrát!

Co sem ted procital battlelog, tak prej ten patch opet nic moc nevyresil... V podstate jedina vec, ktera mi vicemene znemoznuje hrat je soundloop crash a to se prej porad deje. Zkusim dneska k veceru, ale nevidim to nadejne. AchjoVokys píše:tak dalsi patch, myslite ze si uz v klidu zahrajete ?