Tak toto nie je PC na ktorom by isla naozaj kazda hra na uplne max nastavenie. Z tych hier co si uviedol je WoW a GW MMORPG, a aj ked tie hry nehram, tak aspon co sa tak pise, tak v tychto hrach bude asi tazke udrzat naozaj stabilne vysoke FPS, zalezi dost asi od toho, co sa tam konkretne deje a vacsinou je to skor problem CPU vykonu.
K ostatnym hram, vela hier (vynimkou su napr. hry na Source engine) je robenych tak, ze ked das uplne vsetko na max, tak na udrzanie vysokych FPS pomaly nestaci ani ten najvykonnejsi PC. Napr. Metro, ked to nastavim vsetko na max, tak sa budu FPS hybat asi niekde okolo 20-30. Nastavil som DX9 a na max a FPS len vynimocne klesalo pod 60, pritom rozdiel v grafike tam bol minimalny (pripadne diskutabilny) a pri hrani tazko postrehnutelny. A vacsina hier to ma tak, ze tam je par nastaveni, ktore nemaju ziaden alebo len minimalny dopad na kvalitu obrazu, ale zato velmi vyrazny vplyv na FPS. Ak sa ti s tym nechce hrat, tak na roznych strankach vychadzaju rozbory co a ako nastavit aspon pre tie znamejsie hry. Taketo clanky pravidelne vychadzaju napr. na pctuning.cz, aj aj ked sa tam sem tam objavuju nejake chyby (napr. pri Metre nenamerali rozdiel medzi DX9-DX10-DX11, pritom tam je rozdiel poriadny, ale asi zabudli restartovat hru), tak je to dobry zaciatok. Napr. na tebou spominany Sleeping Dogs si mozes prejist tento clanok:
http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry ... ta?start=1
ako si tam mozes vsimnut, tak na max nastavenie to vo FullHD nerozbeha naozaj plynulo ani najvykonnejsia grafika. Obrovsky vplyv na vykon ma v tejto hre hlavne AA, a znizenie kvality AO prida tiez slusne FPS navyse, aj ked vo vysledku nebude asi pri hrani az tak velky rozdiel.