Moderátor: Baneshee

Mám zatím odehrány 2 mise a s Dishonored je to podobné. Pokud ale jsi puntičkář a sběratel a chceš veškerý lup v jedné misi pobrat, bude to trvat neskutečně dlouho. První misi jsem hrál přes půl hodiny a stejně jsem našel jen 60% věcí. A i na nejvyšší obtížnost mi to přijde jednoduché... No zatím můžu říci, že Dishonored mě bavil o více..kronossart píše:Moc me bavil Dishonored, jakej je v porovnani Thief4 s Dishonored?

Á, potrefená husa se ozvala0martas0 píše:Krteq: Jak problém Geforce? Že by si ten co psal, že mu to na 7970 žere až 2700 Mb vymýšlel? Pokud to fakt žere tolik tak to není problém ovladačů, ale hry.

Ono to neni tak jednoduchý. Ta hra ukazuje že si bere 2700MB, ale ve skutečnosti to může být i více (třeba 3500), nezapomeň na ten screen co jsem sem dával:0martas0 píše:Krteq: Jak se to opraví? Nějak mi nejde do hlavy, když ta hra si vezme nějakých 2700 Mb

No hele, ono je to oboustranný, u Crysisu to fungovalo tak, že 32bit = klasický texture streaming a tak při rychlejším pohybu bylo vidět doskakování textur. 64bit verze naopak nic nestreamovala a všechno se při loadingu rovnou načítalo do paměti. Takže je jasné že 64bit verze byla náročnější a přitom na grafice (na screeenshot) nic nepřidala.0martas0 píše:Aha, takze kdyz se konecne zacinaj objevovat hry s 64bit tak na to vyvpjari zas kaslou a je to k nicemu nez nevydaj opravny patche.

já jsem naštěstí na začátku, ale taky čekám, kdy se zaseknuAche píše:Blbý je že sem se v tom Thiefovi zrovna zaseknul v nějakým podělaným bludišti (stará knihovna, otočný schodiště) a tak asi nevyzkouším rozdíly mezi 32bit a 64bit verzí. Dokud se z toho nedostanu.Kua tohle je hra na konzole! Kde je nějaká výrazně blikající šipka co mě ukáže co mam udělat a kam mam jít?

ja som si to zatial vsimol len na lane ked splhas..Ache píše: Spíš by mě zajímalo kde tam najdu tesselaci, v menu je volba, ale chodníky jsou dělaný fejkovým Paralaxním mapingem (což je krásně poznat na hranách textur).