Očekávané grafické karty AMD na podzim 2014

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Mat87
Začátečník
Začátečník

Očekávané grafické karty AMD na podzim 2014

Příspěvek od Mat87 »

Zdravím, nevíte někdo náhodou nějaké informace, zda vyjdou na podzim 2014 nové grafiky AMD? Někde jsem četl, že by měly přijít R9 3xx :) Chtěl bych na podzim upgradovat z HD 6870 nějakou R9 270X a za prvé nevím, jestli Sapphire Vapor-X nebo MSI Gaming :) nebo počkat na nové grafiky a pak se rozhodnout. Díky za info, příp. za rady
Krteq
Čestný člen
Čestný člen

Re: Očekávané grafické karty AMD na podzim 2014

Příspěvek od Krteq »

V dohledné době má vyjít jen Hawaii "X2". O dlaších novinkách zatím nejsou žádné informace.
Mat87
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mat87 »

Krteq píše:V dohledné době má vyjít jen Hawaii "X2". O dlaších novinkách zatím nejsou žádné informace.
Ok, díky. Tak uvidím, jak se to vyvrbí na podzim. Jinak vzít Vapor-X nebo tu MSI Gaming? Na Heurece je v TOP výš ta MSI, tak nevím...
Orleanus88
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Orleanus88 »

Já bych volil msi. Cena stejná a záruka 3 roky. A veř že se grafika prodává po dvou letech lépe se zárukou :-)
Mat87
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mat87 »

Tak já už odběr své staré HD 6870 Dirt 3 Edition mám vyřešen...jen v dubnu už to budou dva roky od koupě, tak už uzrál čas na upgrade :) jde mi spíš o herní výkon než o tři roky záruky...stejně ji po asi po dvou letech zase někomu věnuju, takže prodloužená záruka pro mě nemá moc význam :) "odběratel" není moc náročný :)
Mat87
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mat87 »

Jinak ty informace o R9 3xx jsem získal zde: http://www.zive.cz/clanky/na-jaky-hardw ... fault.aspx
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“