Battlefield 4
Moderátor: Baneshee
- LoCo99
- Začátečník

Re: Battlefield 4
ECM je k ničemu, jediný co funguje jsou IR flares který stejně občas nefungujou, základem je lítat se stíhačkou co nejvejš abys byl daleko od všech mamlasů se stingerem
- flakk
- Začátečník

Ve chvíli, kdy mě někdo zaměřuje, beru roha, letím pryč a nahoru
V A10 pokud útočíš na pozemní cíle se nízkému letu nevyhneš. Ale to je jedno ... Stejně raději běhám po zemi než sedím ve stíhačce.
- LoCo99
- Začátečník

já vždycky celej rush na caspian border odehraju ve stíhačce, někdo by mohl namítat že je to stupidní kempení s vozidlem a že to blokuju ostatnim, ale tak když zničim X tanků a stíhačeka naseru celej tým tak že místo javelinů nosej stingery tak si myslim že pomáhám docela dost i ostatnim v týmu
nehledě na to že podpora od A10 je fakt citelná, jenom mi to nejde moc s JDAM bombama :/ zkoušim všechno možný, i hydry , ale vždycky se vrátim k Laser guided díky tomu podhledu a přiblížení co má to míření
- blaho
- Žlutá karta

-
Ja ten Paracel milujem

A jasne Metro a only LVG 320

A jasne Metro a only LVG 320
- Dee-jays
- Nováček

-
V A-10 po vypálení TV rakety přestane fungovat plyn a po dopadnutí rakety začínám s téměř vyplým motorem ve vzduchu. Je to bug nebo po vypálení je klávesa plynu na jiném tlačítku než W? 
- LoCo99
- Začátečník

je to naschvál abys nenaboural do něčeho nebo nevyletěl mimo mapu, teda aspon tak sem to bral já
- flakk
- Začátečník

Hele taky máte u TV rakety (A10) převrácenou myš? Bych to chtěl mít stejně jako u vrtulníku / člunu.
- LoCo99
- Začátečník

hm, tak jsem naformatoval disk, přeinstaloval windows, stahnul ovladače a hru a očividně i7 4770K neni na battlefield když mi hra běží 3 vteřiny
navrhuju premie pro všechny z dice
navrhuju premie pro všechny z dice
- blaho
- Žlutá karta

-
kup si nVidiu
Ale vazne aj mne spadne BF4 , raz za mesiac ked dostanem ban , ked mam K/D cez 50
alebo za language
Ale vazne aj mne spadne BF4 , raz za mesiac ked dostanem ban , ked mam K/D cez 50
- LoCo99
- Začátečník

no dobrý ale mě to neběží ani chvíli ted, a grafikou to asi nebude když to na ní hraju od vydání a tohle to nedělalo
ostatní hry běžej v pohodě, singleplayer běží v pohodě, ale tadyta píčovina mě nikdy nenechá ani jít do nastavení, hned BF4.exe přestal pracovat
ostatní hry běžej v pohodě, singleplayer běží v pohodě, ale tadyta píčovina mě nikdy nenechá ani jít do nastavení, hned BF4.exe přestal pracovat
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak co říkáte na Naval Strike
Mě se líbí ty velké mapy to bude paráda. Už se těším na příští týden 
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
LoCo99: Mě to mrvil spuštěnej Fraps,ale to asi nebude tvůj případ,když ti SP jede...
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
- LoCo99
- Začátečník

všechno jsem to zas odinstaloval, vymazal jsem asus ai suite III, stahl jsem starší ovladače 14.2 beta a stejně mě to po 15ti vteřinách vypne hru
OC nemá vliv vůbec
OC nemá vliv vůbec
- LoCo99
- Začátečník

wtf, tak jsem s tim doteď laboroval , musel jsem hrát furt na jednom serveru kde byl jen hainan resort a přišel sem na to že když dám sebemenší vyhlazování (2x MSAA) tak s tim má hra problem a po chvíli přestane pracovat
takže jsem našel stabilní nastavení grafiky a vypadá to že už to funguje, no nechápu proč po výměně desky a procesoru mam problem s vyhlazovánim ale budiž...
takže jsem našel stabilní nastavení grafiky a vypadá to že už to funguje, no nechápu proč po výměně desky a procesoru mam problem s vyhlazovánim ale budiž...
- LoCo99
- Začátečník

hovádka mě zas označovali za cheatera na floodzone a metru, tak se musel blbeček přehodit a teamkillovat mě, admini mi to tradičně nevěřili, další klan si adminům stěžoval že jsem cheater, ty pak psali někomu od nás z teamu jestli jsem cheater
no prostě fajn večer zase, někdo nechápe že tunguska s thermalem je docela efektivní protipěchotní zbraň
a dovolim si jednu radu -> http://i.imgur.com/KGc3O6m.png otevřete co nejvíc weapon battlepacků než začnete otvírat zlatý battlepacky, jinak se nikdy nedostanete ke kamuflážím a nožům, tak jako já.... ted dostávám battlepacky plný 25% boostů protože ty zlatý battlepacky mi strkali furt attachmenty na zbraně
fakt idiotský
no prostě fajn večer zase, někdo nechápe že tunguska s thermalem je docela efektivní protipěchotní zbraň
a dovolim si jednu radu -> http://i.imgur.com/KGc3O6m.png otevřete co nejvíc weapon battlepacků než začnete otvírat zlatý battlepacky, jinak se nikdy nedostanete ke kamuflážím a nožům, tak jako já.... ted dostávám battlepacky plný 25% boostů protože ty zlatý battlepacky mi strkali furt attachmenty na zbraně
fakt idiotský
- devmixil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Cáu,na jakych ovladačích ted valíte na AMD kartach ? Mám R280X ... Par stranek zpatky,jsem cetl,ze nektere delaji bordel .. Tak jestli mam instalovat nejnovejší
CPU: 3570k@4,5Ghz | CPUcooler: Gelid Tranqillo v.2 | MB: ASUS P8Z77-M PRO| GPU: MSI R9 280X TwinFrozr GAMING 3G | RAM: DDR3 Kingston 2x4Gb@1600Mhz CL9 PnP| Zdroj: Seasonic S12II-620W 80PLUS BRONZE|
- gun-chan
- Začátečník

som vcelku prekvapeny http://www.bf-blog.cz/naval-strike-pro- ... konzolich/
gunchan bf3
gunchan bf4
shion(chan,tan,kun)mmorpg/mmo
http://steamcommunity.com/profiles/76561197980296429
gunchan bf4
shion(chan,tan,kun)mmorpg/mmo
http://steamcommunity.com/profiles/76561197980296429
- blaho
- Žlutá karta

-
tak radsej pockame 2 tyzdne a zahrat si bez nervov .
Ale celkom som sa tesil na to DLC .Uz som spekuloval ,ze po dnesnej nocnej si pospim iba 3 hodinky a budem pariť,
no aspon sa vyspim
Ale celkom som sa tesil na to DLC .Uz som spekuloval ,ze po dnesnej nocnej si pospim iba 3 hodinky a budem pariť,
no aspon sa vyspim
- LoCo99
- Začátečník

bez nervov ? nebuď naivní, zas nějakej zoufalej marketing
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Já jsem celkem zklamán. Hodně jsem se na to dnes těšil a ono prdlajs. No tak ale snad až to vydají to bude kvalita 
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1