Battlefield 4

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Re: Battlefield 4

Příspěvek od LoCo99 »

ECM je k ničemu, jediný co funguje jsou IR flares který stejně občas nefungujou, základem je lítat se stíhačkou co nejvejš abys byl daleko od všech mamlasů se stingerem
flakk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od flakk »

Ve chvíli, kdy mě někdo zaměřuje, beru roha, letím pryč a nahoru :) V A10 pokud útočíš na pozemní cíle se nízkému letu nevyhneš. Ale to je jedno ... Stejně raději běhám po zemi než sedím ve stíhačce.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

já vždycky celej rush na caspian border odehraju ve stíhačce, někdo by mohl namítat že je to stupidní kempení s vozidlem a že to blokuju ostatnim, ale tak když zničim X tanků a stíhačeka naseru celej tým tak že místo javelinů nosej stingery tak si myslim že pomáhám docela dost i ostatnim v týmu :D nehledě na to že podpora od A10 je fakt citelná, jenom mi to nejde moc s JDAM bombama :/ zkoušim všechno možný, i hydry , ale vždycky se vrátim k Laser guided díky tomu podhledu a přiblížení co má to míření
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

Ja ten Paracel milujem :)

Obrázek

A jasne Metro a only LVG 320 :mrgreen:
Dee-jays
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dee-jays »

V A-10 po vypálení TV rakety přestane fungovat plyn a po dopadnutí rakety začínám s téměř vyplým motorem ve vzduchu. Je to bug nebo po vypálení je klávesa plynu na jiném tlačítku než W? :?
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

je to naschvál abys nenaboural do něčeho nebo nevyletěl mimo mapu, teda aspon tak sem to bral já
flakk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od flakk »

Hele taky máte u TV rakety (A10) převrácenou myš? Bych to chtěl mít stejně jako u vrtulníku / člunu.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

hm, tak jsem naformatoval disk, přeinstaloval windows, stahnul ovladače a hru a očividně i7 4770K neni na battlefield když mi hra běží 3 vteřiny

navrhuju premie pro všechny z dice
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

kup si nVidiu :mrgreen:
Ale vazne aj mne spadne BF4 , raz za mesiac ked dostanem ban , ked mam K/D cez 50 ;-) alebo za language
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

no dobrý ale mě to neběží ani chvíli ted, a grafikou to asi nebude když to na ní hraju od vydání a tohle to nedělalo

ostatní hry běžej v pohodě, singleplayer běží v pohodě, ale tadyta píčovina mě nikdy nenechá ani jít do nastavení, hned BF4.exe přestal pracovat
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Tak co říkáte na Naval Strike :) Mě se líbí ty velké mapy to bude paráda. Už se těším na příští týden :lol:
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

LoCo99: Mě to mrvil spuštěnej Fraps,ale to asi nebude tvůj případ,když ti SP jede...
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

všechno jsem to zas odinstaloval, vymazal jsem asus ai suite III, stahl jsem starší ovladače 14.2 beta a stejně mě to po 15ti vteřinách vypne hru

OC nemá vliv vůbec
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

wtf, tak jsem s tim doteď laboroval , musel jsem hrát furt na jednom serveru kde byl jen hainan resort a přišel sem na to že když dám sebemenší vyhlazování (2x MSAA) tak s tim má hra problem a po chvíli přestane pracovat

takže jsem našel stabilní nastavení grafiky a vypadá to že už to funguje, no nechápu proč po výměně desky a procesoru mam problem s vyhlazovánim ale budiž...
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

hovádka mě zas označovali za cheatera na floodzone a metru, tak se musel blbeček přehodit a teamkillovat mě, admini mi to tradičně nevěřili, další klan si adminům stěžoval že jsem cheater, ty pak psali někomu od nás z teamu jestli jsem cheater

no prostě fajn večer zase, někdo nechápe že tunguska s thermalem je docela efektivní protipěchotní zbraň

a dovolim si jednu radu -> http://i.imgur.com/KGc3O6m.png otevřete co nejvíc weapon battlepacků než začnete otvírat zlatý battlepacky, jinak se nikdy nedostanete ke kamuflážím a nožům, tak jako já.... ted dostávám battlepacky plný 25% boostů protože ty zlatý battlepacky mi strkali furt attachmenty na zbraně

fakt idiotský
devmixil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od devmixil »

Cáu,na jakych ovladačích ted valíte na AMD kartach ? Mám R280X ... Par stranek zpatky,jsem cetl,ze nektere delaji bordel .. Tak jestli mam instalovat nejnovejší
CPU: 3570k@4,5Ghz | CPUcooler: Gelid Tranqillo v.2 | MB: ASUS P8Z77-M PRO| GPU: MSI R9 280X TwinFrozr GAMING 3G | RAM: DDR3 Kingston 2x4Gb@1600Mhz CL9 PnP| Zdroj: Seasonic S12II-620W 80PLUS BRONZE|
gun-chan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gun-chan »

gunchan bf3
gunchan bf4
shion(chan,tan,kun)mmorpg/mmo
http://steamcommunity.com/profiles/76561197980296429
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

tak radsej pockame 2 tyzdne a zahrat si bez nervov .
Ale celkom som sa tesil na to DLC .Uz som spekuloval ,ze po dnesnej nocnej si pospim iba 3 hodinky a budem pariť,
no aspon sa vyspim :roll:
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

bez nervov ? nebuď naivní, zas nějakej zoufalej marketing
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Já jsem celkem zklamán. Hodně jsem se na to dnes těšil a ono prdlajs. No tak ale snad až to vydají to bude kvalita :D
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“