pytrs píše:Čau dostal sem taky tenhle notebook. Mám stejný problém jako ty, taky se mi nabíjení zastaví na 58%. A máš taky problém s hrama ? World of tanks sem hrál na minimální detaily, bez napájení to šlo a trochu sekalo, ale s napájením se to sekalo už hodně, což je zajímavý. Pak kámoš se dočetl že se má upgradovat bios, tak to udělal. Ted už s napájením tanky jdou dobře, avšak stále jen na minimální detaily.
Bios jsem taky upgradoval a se strejdou jsme přišli na to, že v Lenovo Energy manageru v napájení stačí překliknout z maximální životnosti baterie na max. využití baterie a dobíjí se do 100%. byl jsem zvyklý na HP a tam nic takového nebylo, Lenovo to má takhle zajímavě řešené.
![Smile :-)](./images/smilies/smile.gif)
Tanky nehraju, ale hraji i náročnější hry jako CoD:Ghosts a nebo Dishonored, Outlast a proti sekání mě pomohlo nainstalovat nejnovější ovladače pro grafiku od AMD přímo ze stránek výrobce a také v panelu pro AMD Catalyst Control Center změnit napájení procesoru a zvýšit tak frekvenci jader. Největší problém celkově je podle mě při hraní her s uchlazením procesoru a grafiky a také disku, proto si chci pořídit slušnou chladící podložku.
![Smile :-)](./images/smilies/smile.gif)