Prakticky všude se mě ukazujou reklamy, myslím že víc než normálně. Navíc obyčejném textu se mě označují slova zelně do odkazu a když přes to přejedu tak mě to nabízí výhru iphone nebo jinou chujovinu.
Řešil jsem to AD-Blockem, jenže to nefuguje úplně spolehlivě, prakticky to kazí formátování a pak se mě nanačte stránka jak by měla.
Proto se ptám, jestli máte nějaký tip na software, který by mě toho zbavil, aniž bych přišel o všechny záložky, doplňky a podobně - i když chápu že to dost možná dělá některý z nich... - tím nemyslím něco na způsob ADB, ale spíše něco co mě zbaví případné havěti, která mě ty reklamy navíc generuje, poněvadž win defender a esset online na to nejspíš nestačí.
Případně pokud by se našla nějaká dobrá duše, která zná rychlé řešení a už v tom umí chodit by se mě na to podívala přes TeamViewer tak by to bylo vůbec perfektní, odvděčím se veřejnou pochvalou a přečtením v rozkaze
Přikládám jak to vypadá když se načte celá stránka třeba na Aukru abych demonstroval to pokažený formátování.