Problém na mém počítači není žádný, až do doby než budu chtít aktualizovat ovladače grafiky.
Nyní mám nainstalovaný AMD catalyst 13.12 (od doby co jsem instaloval Windows 7), chtěl bych přejít na 14.14, bohužel to nejde, při instalaci se mi nabídne pouze aktualizovat zvuk na HDMI a správce AMD Catalyst.
Malý info:
Už jsem dělal stovky pc a tohle už je 3 případ kdy se mi tento problém vyskytl, jediný řešení
bylo přeinstalovat Win 7, nainstalovat Net Frame atd. a poté spustit instalaci, pokud jste instalaci udělali dřív a nebyly instalovány potřebné programy, instalace spadla poté už nešel nainstalovat, jediné řešení obnovit systém nebo opět přeinstalovat Win 7. U jiných počítačů nebyl nikdy problém.
Také mám vyzkoušeno pokud jsem přešel s touto grafikou na Win 8, tak tam nebyl problém instalovat updaty AMD catalyst z 12 na 13 atd. - Win 8 jsou pro mě nepoužitelný a proto zůstávám u Win 7
Tento problém jsem nikdy normálně nedokázal vyřešit a proto se ptám vás, jak to udělat abych nemusel, předělávat Win 7, update chci z důvodu abych si mohl zahrát Wolfenstein The New Order.
Moje Sestava:
Hladis//Tohle patri do ovladacu, takze presun.