Battlefield Hardline
Moderátor: Baneshee
- zumpar1234
-
Re: Battlefield Hardline
neskusaj bo hned potom predobjednas to je ten wow efekt tychto hier prvych 5 hodin gate dole+ stoporeny úd a potom clovek zrazu zisti ze problem na kazdom rožku a padajuca budova po 15x uz nie je tak cool... 
- blaho
- Žlutá karta

-
nepredobjednam
Zariadim sa podla kamošov , co nato povedia.
Sam to ajtak nebudem hrat.
http://www.twitch.tv/twitch/c/4432403
*ta moderatorka ma poriadne nožky a cicinky
hm... dost vela pytať 60 eur za mod ku BF4 ,
no uvidime
no uvidime
Naposledy upravil(a) blaho dne úte 10. čer 2014, 11:09, celkem upraveno 2 x.
- zumpar1234
-
hah ides s davom...
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
To jeste nic neni.Ja ji znam z sc2, kterej pravidelne moderovala.blahorodie píše:nepredobjednam![]()
no uvidime
http://abload.de/img/1hiyfn.png
http://abload.de/img/270bwr.png
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak zkusil jsem to a zbohem. Já radši zůstanu u BF4 který vypadá i vzhledově lépe než toto a vůbec než dát za tento BF nějakých 1100,-Kč to si radši koupím GTA V a poldy tam mám taky 
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- oneb1t
- Začátečník

to bude vypadat uplne stejne duvod proc to vypada na predvadecce tak vyblite je ze to hrali na konzolich
- Vokys
- Začátečník

-
jde vam kupovat optika na zbrane ?
i5 2500K @ 4ghz 1,18V ,GELID Solution Tranquillo,ASUS P8P67-M-PRO,Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP,GIGABYTE GTX 560 Ultra Durable OC 1GB
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No ono to ani na PC nevypadá nějak luxusně. Mě to přijde že je to takové plastové/umělé nevím jak bych to nazval ,ale rozhodně to není tak dobré graficky jako BF4oneb1t píše:to bude vypadat uplne stejne duvod proc to vypada na predvadecce tak vyblite je ze to hrali na konzolich
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- Vokys
- Začátečník

-
uz jsem to asi nasel. clovek musi mit 2 hvezdy s tridou a pak jdou kupovat optiky
i5 2500K @ 4ghz 1,18V ,GELID Solution Tranquillo,ASUS P8P67-M-PRO,Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP,GIGABYTE GTX 560 Ultra Durable OC 1GB
- icebosss
- Začátečník

-
a kde to hrajete nebo co? 
- Vokys
- Začátečník

-
normalne pres internet 
- sefin
- Začátečník

-
já nevyzkouším ani betu. Jelikož už nemám acc
A nový skrze tu stejnou sračku jako BF4 zakládat nebudu.
Stačilo mi ingame video a těch pofidérních momentů kdy hrající hráč jasně namířil a stejně netrefil bylo hodně.
kdyby tyhle sračky prodávali za 200 kč tak neřeknu a ni popel, ale to co za to chtějí to je plivanec zákazníkovi do ksichtu.
na COD se všeobecně plive, ale zase na druhou stranu je to jedna z mála stříleček, která ještě je hodně old school. Ale jak už tu padlo nic se nevyrovná hrám jako bylo UT, Q3, Half Life deathmatch atd... si nepamatuju, že bych hráče netrefil když jsem na něj měl namířeno nebo že bych chcípl za rohem a podobný vtipný situace.
ale co mě hodně zaujalo je Rainbow Six: Siege - to vypadá hodně zajímavě
Watch Dogs jsem ještě neměl šanci si zahrát, ale stále nechápu ten odpor k té hře. Měl by to být viceméně moderní Assassins Creed křížený s GTA. Mě to přijde jako zajímavá hra. Ale Teď se mi nechtějí pouštět kačáky za hry, když platím ESO. Prvně dohraju PVE kontent a pak si zase koupím něco SP
Stačilo mi ingame video a těch pofidérních momentů kdy hrající hráč jasně namířil a stejně netrefil bylo hodně.
kdyby tyhle sračky prodávali za 200 kč tak neřeknu a ni popel, ale to co za to chtějí to je plivanec zákazníkovi do ksichtu.
na COD se všeobecně plive, ale zase na druhou stranu je to jedna z mála stříleček, která ještě je hodně old school. Ale jak už tu padlo nic se nevyrovná hrám jako bylo UT, Q3, Half Life deathmatch atd... si nepamatuju, že bych hráče netrefil když jsem na něj měl namířeno nebo že bych chcípl za rohem a podobný vtipný situace.
ale co mě hodně zaujalo je Rainbow Six: Siege - to vypadá hodně zajímavě
Watch Dogs jsem ještě neměl šanci si zahrát, ale stále nechápu ten odpor k té hře. Měl by to být viceméně moderní Assassins Creed křížený s GTA. Mě to přijde jako zajímavá hra. Ale Teď se mi nechtějí pouštět kačáky za hry, když platím ESO. Prvně dohraju PVE kontent a pak si zase koupím něco SP
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
- TankGeorge
- Začátečník

-
Než vyjde Unreal Tournament pro UE4, zbývá akorát hatovat topicy o COD a BF...sefin píše:na COD se všeobecně plive, ale zase na druhou stranu je to jedna z mála stříleček, která ještě je hodně old school. Ale jak už tu padlo nic se nevyrovná hrám jako bylo UT, Q3, Half Life deathmatch atd... si nepamatuju, že bych hráče netrefil když jsem na něj měl namířeno nebo že bych chcípl za rohem a podobný vtipný situace.
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
- icebosss
- Začátečník

-
A to vsem prisla beta pozvanka? Ja mam tedy premium bf 3 a 3 a zadna neprisla po vyplneni toho formulare 
- blaho
- Žlutá karta

-
Ze vraj to prideluju nahodne.
Pozvanka dosla aj mne , ale email nie
Svine 
Pozvanka dosla aj mne , ale email nie
- Ingamacek
- Červená karta

-
Mne tiez nedosla a to mam na bf3 odohratych cca 500 hod.
battleshit 4 som nehral 
- zumpar1234
-
Mne nedoslo nič asi vedia o akeho hatera sa jedna! 
- Vokys
- Začátečník

-
me prisla tak ze jsem se behem E3 prihlasil na nejakou stranku a pak jsem mel bfh
- 0martas0
- Začátečník

-
Pokud někdo máte ještě zájem příhlasit se do bety stačí se dostat do chatu na podporu EA a tam jim napsat, že jste již několikrát zkoušeli poslat žádost ale nic vám nepříšlo a že by jste rádi vyzkoušeli betu atd. atd. Oni vám hru přidají do knihovny a můžete hrát.
- Sobo
- Středně pokročilý

Tak jsem si to zahrál a ... přijde mi to jako špatný vtip.
Graficky imo daleko horší než BF3, hlavně modely postav a animace, taky gun modely vypadají nějak divně. Na druhou stranu to není nějak extra HW náročné, s 4.2Ghz Haswellem a GTX 670 to na ultra včetně MSAA drží v podstatě pořád 60+FPS (ale to i BF3 a ten fakt vypadá o dost líp).
Zdá se, že zatím tam je jenom jedna mapa, takže se pořád střílí v ulicích města, kde se dá jezdit v autech/motorkách, ale moc jsem to nepotřeboval. Rozhodně je tam pěkně čudný spawn systém, kdy mě to v pohodě hodilo 5m za záda nepřítele, takže jsem ho mohl hned odkráglovat a neměl nejmenší šanci. Zároveň se dá nonstop spawnovat na pozici teammates, takže když zhebnu přímo uprostřed přestřelky a někdo z našich tam zůstane, tak jsem do tří vteřin zpátky.
Pořád to tam něco kecá o nějakém balíčku a jakože seber to/braň to. Nehrál jsem moc dlouho, ale byl jsem z toho zmatený jak negr ve sněhu. Prostě obíhačka z místa na místo jak dement. Přišlo mi, že to nemá ani hlavu, ani patu, totální zmatek a nepřátelé ve všech směrech.
Ve výsledku to na mě působí jako nějaká laciná free-to-play hra, přesněji špatná f2p hra. Chtít za tohle peníze v hodnotě AAA hry mi přijde jako hooodně špatný vtip.
Zdá se, že zatím tam je jenom jedna mapa, takže se pořád střílí v ulicích města, kde se dá jezdit v autech/motorkách, ale moc jsem to nepotřeboval. Rozhodně je tam pěkně čudný spawn systém, kdy mě to v pohodě hodilo 5m za záda nepřítele, takže jsem ho mohl hned odkráglovat a neměl nejmenší šanci. Zároveň se dá nonstop spawnovat na pozici teammates, takže když zhebnu přímo uprostřed přestřelky a někdo z našich tam zůstane, tak jsem do tří vteřin zpátky.
Ve výsledku to na mě působí jako nějaká laciná free-to-play hra, přesněji špatná f2p hra. Chtít za tohle peníze v hodnotě AAA hry mi přijde jako hooodně špatný vtip.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs