Ahoj, potřeboval bych radu ohledně přenosu obrazu z notebooku do TV přes HMDI kabel. Propojení funguje, ale chtěl bych se zeptat, zda existuje nějaký program nebo vychytávka na to, abych zmrazil obraz na TV a na PC mohl dále pracovat? A jestli to jde udělat u EXCELovského souboru tak, že bych v jednom Listu pracoval a druhý List měl zmrazený na TV, ve kterém by se zobrazovali jen změny, které bych udělal v tom Listu, ve kterém bych pracoval.
Děkuji moc za rady
HDMI přes notebook k TV
Moderátor: maXXmilian
- Kalashnikow
- Nováček

-
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: HDMI přes notebook k TV
Tenhle freeze frame by mohla umět televize.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
- Kalashnikow
- Nováček

-
To jsem nezkoušel, ale tím by mi zmrazila obraz a zůstal by stejný. Myslel jsem to tak, zda jde, aby se mi na TV zobrazoval jiný dokument, než ve kterém pracuji.
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jestli to teď správně chápu, tak prostě chceš, aby televize fungovala jako druhý monitor?
Stačí v nastavení nepoužívat duplikaci, ale rozšíření.

Stačí v nastavení nepoužívat duplikaci, ale rozšíření.

Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
presne jak pise X-COM pokud chces mit na kazdem monitoru neco jineho musis mit rezim rozsirene plochy. Ty ted mas zrejme obraz na obouch obrazovkach stejny tj klonujes (duplikujes)