The Crew

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

The Crew

Příspěvek od Bez_n1ck »

Obrázek

The Crew je nová MMORacing (Po vzoru Test Drive Unlimited) hra od Ubisoftu
Dneska byly rozeslány klíče do uzavřené bety (bilo nutné se přihlásit přes UPlay).

Klíč jsem obdržel (nevím, jestli ho dostali všichni kdo žádali) a zatím asi hoďku a půl zkoušel.

:arrow: Po grafické stránce - zatím nic moc, ale až doladěj textury a LOD, tak to asi ujde, prozatím je tam také FPS lock na 30FPS, což je dost nepříjemné.
:arrow: Chování vozidel - kolizní model moc nekope, o to víc kopou nerovnosti na silnici, resp. obrubníky (deset barelů s vodou vás ani nezpomalí, ale najet na zkosenej obrubník, to se skoro převrátíte).
:arrow: Chování volantu (G25) - spojka zatím nefunguje, pro začátek FF reagoval přehnaně, takže jsem ho stáhnul a už je to trochu lepší. Zatím to vypadá, že závody začínaj tak nějak s letmým startem (vyhodí vás to do závodu z animačky rozjezdu), takže víte hovno jakej kvalt tam mít, čímž se plynule dostáváme k tomu, že i při řazení přes H je do času řazení vložená prodleva, takže přestože já přehodim páku za plácnu 0,2s, hra visí v neutrálu. Podřadit v zatáčce o kvalt níž tak, abych si využil posledních 1000 RPM před omezovačem na výjezdu se nevyplatí. Co je skoro horší, automaticky se mi přibližuje mapa a nezjistil jsem proč. Takže si nemůžu nastavit ani waypointy, protože vidím na mapě jen půl bloku okolo auta.
:arrow: UI - zase ty moderní telefony, takže má všechno tři různý submenu a jsou tedy potřeba tři různý ovladače na otáčení stránek. Nestačí šipky doleva a doprava, ale musíte používat i A/D a Ú/). Prostě voser, kor když vám u toho furt cvaká to přizoomování mapy. Po asi druhém závodě se vám otevře komunita, což je ten největší trest. Hra totiž automaticky snímá mikrofon a v nastavení se to nedá vypnoout. Prozatím to vypadá, že v seznamu crew se to vypnout dá, ale nemohu to potvrdit. Kaaždopádně si jezdíte, neslyšíte motor a furt vám do toho kecá nějakej mongol, kterýmu není rozumnět, protože má nahovno mikrofon a není celou dobu schopnej zavřít klapačku.
:arrow: Když jsme u motoru, ten se v omezovači neohlašuje typickým vrum...VRum...VRUM...VRUM..., ale ztichne a nemáte tak žádnou zpětnou vazbu, že byste měli řadit nahoru.
:arrow: Na závěr by jim asi prospělo, kdyby si najmuli nějakýho strojaře. Je super, že při upgradech drivetrain se auto rozebere, ale krajně nepříjemný je, když se u mustangu 5.0 MT rozkrojí převodovka, v ní jsou za sebou 4 řetězový kola, mezi prvním a druhým není nic, mezi druhým a třetím to vypadá jak torotrack bez valivejch tělísek a mezi třetím a čtvrtým jsou nasypaný nějaký satelity z planetovek (HD měnič chybí, předlohová hřídel se taky nevede). Celý se to otáčí stejnou rychlostí asi 20000RPM a na konci výstupní hřídel zapíchlá do toho rychle rotujícího kola má asi tak 1RPH (rev. per hour). Mno a do hry je jako bonus nacpanej dusík, ale vývojářům asi nikdo neřekl, že mezi kolama a motorem je pevná vazba (otáčková přes převody), takže to funguje tak, že si hodíte kvalt (při přeřazení se nitro blokne) - třeba pětku, začnete dusíkovat, vyskočej vám otáčky do omezovače, kde se ustálej, přičemž auto neustále zrychluje (s motorem v omezovači).
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: The Crew

Příspěvek od Paul »

Co jsem četl tak to má nádhernej obrovskej svět, pohled z kokpitu u všech aut, možnost vypnout HUD, a příjemný ovládání na gamepadu.

Takže pokud to nepodělaj nesmyslama (hlavně 30fps lock dává zero smysl), tak by plná mohla být moje favourite driving game.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Denko
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Denko »

Ahoj Beznick. Kamarát si tiež v traileri všimol, že v autách chýbajú brzdové doštičky, je to pravda?
PC: Intel Core i5 4670K 4,2GHz + SilentiumPC Fera 3 HE1224, MSI Z87 G41 PC Mate, GIGABYTE nVidia GeForce GTX 970 G1 4G, Crucial Ballistix Sport 8GB DDR3 1600 CL9, Seagate Barracuda 7200.14 1TB, Samsung SH-224DB, Seasonic SS-500ET-T3, Zalman Z3, Windows 10 Pro 64bit
Príslušenstvo: A4tech Bloody B120, SteelSeries Rival, SteelSeries QcK+, Genius SW-HF 2.1 1700, Samsung SyncMaster 2232BW, Xbox 360 Controller
Mobil: Huawei Honor 10 Lite Blue 64GB
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Hele dostal se někdo do té bety? Já jen jestli se auto dobře ovládá a jaký je jízdní model. Zda to totiž má cenu koupit, ale jak to bude mít lock na 30FPS tak to ser* hned :D
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Ne Vlastíku. Zakladatel threadu (Bez_n1ck) si veškeré info vycucal z prstu.

Už jsem ti několikrát řekl, že máš zůstat u BF.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Čeče chtěl jsem jen znát názor více lidí ne jen jednoho člověka :)
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

Jestli někdo máte zájem o betu, pište do SZ (jsem ochotnej půjčit celej účet).

// https://www.dropbox.com/sh/pax9e2of5iiq ... 7a5wf7o9pa
Převodovka, brzdy, dva levly výfuků vypadaj uplně stejně. IMHO destičky stejnak nemáš šanci vidět, protože jsou schovaný v třmenech.
// Jinak jsem pro vás nahrál asi 12 minut gameplay, alekdyž mi tošlo místo v telefonu, tak se sekla app foťáku (to tak dělá, když dojde místo), ale video se nefinalizovalo, tak ho teďko hledám, protože místo mi pořád zabírá.
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

V odkazu v předchozím postu přibylo slibované video, zde je pak přímo link na stažení (kvalita streamu z DB je trochu nižší)

https://www.dropbox.com/sh/pax9e2of5iiq ... w.mp4?dl=1
vavron
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vavron »

Mám zažádáno o přístup do closed bety, přišlo i potvrzení, že mi v tomto týdnu dojde klíč, ale zatím nic.
PC:MSI VELOX 100P AIRFLOW, B650 TOMAHAWK WIFI, 7800X3D, MSI MEG Coreliquid S360, Kingston FURY Renegade RGB 32GB @ 6000 MHz, MSI RTX 5080, MSI MEG Ai1300P PCIE5
Mercedes A45 AMG 2020 (W177)
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Tak na mojom železe (GTX560Ti, PII X4 940 3.0GHz., 4GB. RAM) sa to hýbe prekvapivo dobre! Jasné, je to len closed beta, na grafike ešte určite zamakajú, ale možno, že aj na optimalizácii, ale zatiaľ som spokojný :) Svet je obrovský, plný života, pekné scenérie a do detailov premakané lokácie. Ovládanie auta tiež super, ani zďaleka sa to nedá porovnať s TDUII. Úpravy aut a misie som ešte príliš neskúmal, hneď ako sa mi dorenderuje video, idem to skúmať :) Dúfam, že MP bude fajn a človeka to neomrzí po niekoľkých týždňoch.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Má to vyjít opravdu letos na podzim? Myslel jsem, že to odložili na příští rok.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Podľa Ubi store 11.11.14

ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

Můj krásnej žlutej mustang a ty s ním rejdíš po poli :lol:
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Předpokládám, že to běží přes Uplay, který neumožňuje ani změnu jména uživatele, takže abych si vytvořil nový účet. Nebo si můžete ve hře nastavit vlastní přezdívku?
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Čeče tak dnes jsem obdržel KEY a hned jsem musel otestovat :)
Určitě je předčasné dělat finální závěry, protože finální hra vyjde až někdy na podzim, ale už teď mohu říct že to nevypadá vůbec špatně. Co se týče jízdního modelu no tak představoval jsem si to lepší, ale není to až tak zlé. Sice s druhým autem které dostanete přidělené se mi nejezdilo až tak dobře, protože samotné auto tak nějak plave po samotné vozovce než normální terénní vůz s kterým jedete jako první. Co se mi ale zatím hodně nelíbilo je reakce ruční brzdy kterou když zmáčknete třeba při 150 KM rychlosti tak se kloužete jen po vozovce snad dobrý kilometr než samotné auto zastaví. Zatím druhá hlavní věc co se mi nelíbila je projíždění malými stromy nebo keři, protože tím projedete jakoby tam nebyly :D

Co se týče nároků hry tak mám na své sestavě nastaveno na ULTRA + 4x MSAA a hra drží stabilních 30FPS víc nastavit nejde i když v nastavení ta položka je ,ale je uzamčená bohužel (třeba ve finále půjde povolit 60FPS). Co se týče nároků na CPU tak ty jsou mizivé, protože můj procesor běžel pouze na 40-50% a nároky na RAM jsou běžné. Hra si řekne totiž okolo 4GB RAM což není zlé na dnešní dobu :)
niemand
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niemand »

Bez_n1ck píše:Můj krásnej žlutej mustang a ty s ním rejdíš po poli :lol:
Jo no, barbar... Sníh byl lepší :D

http://i.imgur.com/9DzpwUI.jpg
http://i.imgur.com/OrTlihi.jpg
http://i.imgur.com/M5UA0XS.jpg

Hrál jsem sice jen chvilku, ale celkově to na mě působí velmi dobře. Jen mě štvalo divné mizení obrazu, hlavně při pohybu kamery - http://i.imgur.com/SOeN3Zy.jpg ale je to beta, takže to chápu, jen to prostě naštve, když jedu max. rychlostí a najednou černo :D
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

Já mám naježděno řekly bych tak 4 hodiny a zatím to vypadá slušně. Trochu mi vadí, že furt dostávám nějaký nový díly na auto, ale žádnej pořádnej upgrade. Prostě půl koně sem, půl koně tam, veskrze furt nic. Teď co už jsem si trochu zvyknul na jízdní model je to taky lepší, zatím jsem jen moc nevymyslel, jak se dostat ze smyku na rovný silnici. Klasickej přístup nepomáhá a skončím v hodinách. Jinak je teda dost těžký toho mustanga rozesmýknout. Plnej plyn v zatáčce není vůbec problém, což mi taky trochu vadí. Jinak po projetí dalších závodů musím říct, že řazení mně vyloženě sere. Při startu závodu se totiž jako první začne řadit, což pokud je to závod s pevným startem vede k tomu, že oponenti jsou v první zatáčce a počítač mi tam teprve kvedlá kvalt (zařazeno jsem měl již při animačce). No a zkuste si s tím vyhrát třeba drag race :lol:

Můj závěr jsem zatím opatrně optimistickej.
hadas
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hadas »

platebni model?
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

IMHO to ešte nieje aktivované v closed bete resp. ja to aspoň nikde nevidím. Inak ja som z toho tak trochu nadšený :) Na mojom železe to fičí jedna radosť, na Ultra behom 2-3 hodín hry som sa pod 30fps dostal len 1-2x v istých lokáciách.
Aktivít je tam dosť, dajú sa zbierať diely a poskladať toho nejaké spešl auto (niečo ako vraky v TDU2), rôzne "minihry" ako slalom atď., skilly, perky, offroad je tiež sranda, všade zvieratká, jelene, vtáky, vo vzduchu vrtuľníky, vzducholode, sem tam okolo vás prebehne hasičské auto alebo sanitka (resp. vy prebehnete ju :) ), proste žije to tam :) Venkov je fakt pekný, mestá sú zatiaľ celkom prázdne, ľudia sa objavia len sem-tam.
Pokiaľ Ubi po roku-dvoch (resp. ako Atari hneď po vydaní...) nezabije podporu, tak to môže byť moc fajn :)
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Osobně by mě zajímalo zda půjde nebo jde vyzvat jednotlivé hráče na závod které potkám na cestě. Zatím jsem na to nějak nepřišel. Je pravda že jsem to extra nějak nezkoumal ,ale nikde se mi neukazuje třeba jako v NFS Rivals zmáčkněte tuto klávesu k vyzvání do závodu.
Ale jinak hra je celkem v pohodě a jak tak koukám tak bude mít i svojí délku ,ale osobně jsem čekal i o trochu ještě lepší grafiku :D
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“