Že ako to ide na GPU s 2GB VRAM? Tak ja ti neviem, ale na mojej shitnej 560Ti 1GB to ide naprosto bezproblémovo a to mám všetko na max.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Jede to uplně v pohodě, stable 60FPS, ale občas (třeba jednou za 3 minuty, někdy dvakrát během 10s) to tak nějak zakopne - cca 0,5s propad na 50FPS (v grafu), přičemž se zadrhne i zvuk. Za tu chvíli bych řekl, že hlavně při vícero akcí - např. zatáčení pod nitrem apod. Ale není to nijak hrozný. Bude to nějakej bug, kvůli kterýmu to ještě nezpřístupnili na 60FPS. Jiank lítám taky na max (možná AA ne, nepamatuju se, ale krom AA určitě max).
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
No ja mam ten limiter posunuty na 60, FHD detaily na ultra na PC a FXAA a drzi sa to niekde okolo 45-50FPS. Nv ma viac moznosti AA a tak isto ine moznosti nastavenia ambient occlusion
Tak jsem si nakonec o key taky zazadal, nemel jsem zatim moc casu si s tim hrat, ale nepodarilo se mi na to rozchodit gamepad (Logitech), proste ho to neregistruje. Zkusil jsem i emulator gamepadu z x360, ktery jinde vzdy zafungoval, ale tady nic na klavesnici je to celkem otrava a volant se mi kvuli tomu brat nechce
Osobně mě celkem překvapila velikost toho města. Já toho teda ještě moc neodjezdil, tak se omlouvám, jestli je můj dotaz stupidní, ale když jsou velikostí světa celé USA, ono to mezi městy nějak samo na tu dálku přeskočí, nebo se fakt jede autem přes celou zemi? Vím, že se o tom mluvilo, že to má mít obrovský svět, ale netuším, jak hodně velký.
PC:AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H NTB:Apple MacBook Air M1 | Phone:Apple iPhone 15 Pro
Blue Storm: Buď celou vzdálenost odřídíš "ručně", nebo se dá mezi městy přesouvat pomocí letišť.
BTW: Na jaké nastavení klávesnice hrajete? Já to pořád štěluju, zkouším všechny 3 přednastavené volby + měním různě ty posuvníky, ale pořád mi to nevyhovuje, auto se strašně divně smýká a jet rychle rovně po dálnici je nemožné.