War Thunder

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: War Thunder

Příspěvek od Krteq »

Sobo píše:Opravu nechápu, jak se s tankem, který se pohybuje většinou kolem 15-20 km/h, máš vyhnout, nebo nedej bože sejmout letadlo, co si letí kdekoliv mezi 200-600 km/h a má grafické ukazatele, pomocí kterých shodí bombu téměr na metr přesně (jakože vůbec nemusí, ten splash je doslova retardovaně silný i proti těžce pancéřovaným tankům). Navíc ti pošuci z Gaijinu to vymysleli tak, že tanky jsou pro letadla spotlé a označené, takže i když si zajedeš do hustého lesa, tak tě stejně sejme, protože máš nad sebou velký červený terčík
Jednoduchá rada, nehrej arkády :roll:
Sobo píše:Letadla jsou žřádlo pro statické AAA? Možná na začátku to tak bylo, ale jestli sis nevšiml, před pár týdny vyšel patch, který AAA oslabil tak, že už jsou opravdu jenom na okrasu. Často se na bombardér koukám v kill kameře, přičemž letěl třeba jenom 100m nad zemí a nevidím ani jeden jediný flak, nula, nic, přitom to byl začátek hry, takže nemohly být zničené. Jak jsem už nahoře psal - ani v rezervním dvouplošníku mě ty AAA nebyla schopna sejmout při přeletu skrz jejich základu. Prostě si tam lítám a střílím po nich tím flusbrokem pořád dokola a kde nic tu nic...
Možná je oslabili, ale jen minimálně. Teď tě namísto 30 vteřin sejmou za 90 vteřin :lol:
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Co to sakra meleš? Arkády jsem hrál tak možná první dvě hry po tom, co jsem to nainstaloval... Všechno RB GF (SB je v podstatě mrtvé), nic jiného.

Ano, i v RB mají letadla na tancích markery. Ty snad ty smíšené bitvy ani nelítáš nebo já nevím. Jsi prostě úplně mimo.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Jasně, já jsem mimo a ty jsi letadlo :roll:

Stíhači ani dive bombery nemají ten zmíněný zaměřovač aby tě mohli přesně trefit a bombery jsou nepoužitelné kvůli AAA.

Marker se objeví jen když tě někdo označí a navíc musí být letoun v dosahu rádia aby ten marker viděl.

Btw. ve squadron bitvách se hrají jen smíšené bitvy, jiný mód tam není :mrgreen:
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Krteq píše:Marker se objeví jen když tě někdo označí a navíc musí být letoun v dosahu rádia aby ten marker viděl.
Což není nejmenší problém. Vlezl jsem do toho rezervního letadla a hned jsem viděl milion rozsvícených tanků. Ta přesnost bomb je prostě šílená, řekněme, že opravdu s velkým štěstím mě netrefí tak možná 1 ze 4 a je úplně jedno, jestli se nějak pohybuju a třeba se snažím měnit směr - pohyblivost tanků obecně je v RB tak mizerná, že tě to letadlo sejme i poslepu.

A úplně největší sračka je to, že můžeš hrát za letadlo i tank zároveň, takže pokud chceš mít největší šanci na vítězství, tak tě hra v podstatě přímo nutí zkoumat i letadla, protože jinak můžeš bitvu ovlivnit jenom tankem. Toho taky využívají ti největší zkundyksichti, které sejmeš v tanku, načež naskočí do letadla a suicidnou se na tobě, jen tak aby si pomstili.

Prostě v tom RB pořád od začátku bitvy vidím jenom lidi, jak umírají na letadlo. Letadlo zničilo, letadlo zničilo... Abys tam viděl kill od tanku, tak to jsou skoro Vánoce - všechno vyžerou letadla.

Já se tam nad nepřátelskou základnou s minimálně 7 AAA producíruju v rezervním dvouplošníku a nic mi nedělaj, tebe sestřelí v bombardéru. Tak asi děláš něco špatně nebo nevím.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Nevěřím vlastním očím, oni konečně opravili Tigera I :-o

Mantlet má konečně korektní tloušťku a oddělali lampy, které omezovali pohyb kanónu :)
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Odkud to info máš? V dev blogu nic nevidím, v patch notes taky ne. :? Nebo si navštívil přímo dev server? Myslel jsem, že pro veřejnost je zavřený (nebo máš status testera?).

Každopádně luxusní zpráva. Mohli by taky opravit armor bugy u KT a JT.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Od jednoho testera z oficiálního fóra - They fixed the bloody tiger!
So havent had a chace to play with it but i dit take a look at it in the armor inspector.

The armor around the gun mantlet seem to over 120mm now.

that and ...THEy REMOVED THOSe GOD DAMN LAMPS!
//A sakra :(
Yes, right. The cannon is jamming over the smoke throwers (behind the lamps) on the hull now. I only hope this second bug will not be in the final patch.
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Tak sem doufal, ze patch bude dneska a ono zase nic :roll:
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Jako 1.43? To si teda hodně optimista, já bych to odhadoval ještě minimálně na týden, reálně spíš dva.
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

No nekde sem to cetl, jinak bych tomu samozrejme neveril :)
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
havli
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havli »

Koukam, ze nedavny server update hit detection dorazil uz uplne...
MG151 uplne o nicem, takze treba He 162 se vubec neda hrat. :evil:
MK108 naopak dobre funguje na mensi letadla, ale proti B-17 nema efekt skoro vubec. Vypalil jsem na AI B-17 skoro 200 ran z Me 262 a vysledek? Po par minutach spadnul, protoze mu vyhorely motory... mel jsem stesti. Ale v realu by byly trosky pres cely nemecko, tohle je fakt vysmech. :|
Ryzen 7 7700 ; Asus B650E-F Gaming Wifi ; 64 GB DDR5 6000 ; Inno3D RTX 4070 Super ; Samsung 990 Pro 4 TB, MX500 4 TB ; Corsair RM850i ; Dell G3223Q
Retro PC: Core i3-3250, Quadro 5000, 4 GB DDR3, X-Fi, WinXP + 7 x64; Pentium 4 3.06 @ 3.33 GHz, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, Audigy, Win98SE; VIA C3 1000, 512MB DDR, ESS Solo-1 + DreamBlaster X2 GS, Win98SE & DOS
Retro PC: Celeron 220, Voodoo4 4500 PCI, 512MB DDR2, Win98SE; 2× Pentium Pro 233/256, Voodoo Graphics, 1024MB EDO, AWE32 28MB (CT3980), Win98SE & DOS
Retro NTB: IBM ThinkPad 600, ThinkPad T20; Toshiba Satellite Pro 430CDT, 460CDT, Portege 3010CT
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Me prijde, ze boti toho snesou hrozne moc.

Nejlip mi ted funguje stealth munice na Hispanech :) (HEFI-HEFI-HEFI/SAPI-AP) To je panecku narez proti bomberum. :roll:
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Jedna akce ze dneska, 5+1 kill
Obrázek

replay zde :) a nekdo ze znalcu mi prosim vysvetlete co se stalo s tim prvnim sestrelem? Diky.
havli
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havli »

S tim Corsairem je to asi bug... taky se mi parkrat stalo, ze jsem nekoho kriticky poskodil a on pak jen crashnul.
Dobra prace btw, skoda, ze mne nepratele nechteji takhle pekne litat pred zamerovac. :twisted:

A taky jsi mel stesti na enemy team - ja jsem ted dal bitvu s Yak-9UT... a proti 6x B-17. :roll: Protoze jejich DM zase tise vratili zpatky na puvodni 1.39 uroven, cili prakticky neznicitelne. Proto taky expim s nejvyssi prioritou zbrane, abych je mohl s 37mm kanonem davat na ranu. :mrgreen:
Ryzen 7 7700 ; Asus B650E-F Gaming Wifi ; 64 GB DDR5 6000 ; Inno3D RTX 4070 Super ; Samsung 990 Pro 4 TB, MX500 4 TB ; Corsair RM850i ; Dell G3223Q
Retro PC: Core i3-3250, Quadro 5000, 4 GB DDR3, X-Fi, WinXP + 7 x64; Pentium 4 3.06 @ 3.33 GHz, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, Audigy, Win98SE; VIA C3 1000, 512MB DDR, ESS Solo-1 + DreamBlaster X2 GS, Win98SE & DOS
Retro PC: Celeron 220, Voodoo4 4500 PCI, 512MB DDR2, Win98SE; 2× Pentium Pro 233/256, Voodoo Graphics, 1024MB EDO, AWE32 28MB (CT3980), Win98SE & DOS
Retro NTB: IBM ThinkPad 600, ThinkPad T20; Toshiba Satellite Pro 430CDT, 460CDT, Portege 3010CT
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

@Scooby: slušný :)

Tak nám přidali pár změn na DEV serveru a asi nejzajímavější je tahle část:
Aviation Damage Model
  • HE shells effect on aircraft framework has been fixed
  • Immediate fire extinctions on aircraft issue have been fixed
Celý seznam změn - DEV Server 1.43 Preliminary Patch Notes (1.10.2014)

Začíná to vypadat celkem slibně :)
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

havli
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od havli »

Krteq píše: Celý seznam změn - DEV Server 1.43 Preliminary Patch Notes (1.10.2014)

Začíná to vypadat celkem slibně :)
Bohuzel se zmenily i veci, co v seznamu nejsou uvedeny - treba FM P-80A.
Vcera na dev serveru jsem zkousel a komplet stock bez upgradu dava u zeme rychlost 850 km/h a stoupe cca 22 m/s... s tim, ze BR zatim zustava 6.3. To je tezce mimo a doufam, ze na live bude mit aspon 7 a F-80C by neuskodilo klidne 7.3.
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Pořád tam nějak nevidím, že by se změnil DM pro tanky, jenom něco málo o rozbuškách. Po zakoupení Henschel KT a hraní RB i arkád musím konstatovat, že nejen DM, ale celý mechanismus penetrace ve hře vůbec nefunguje. Ruské tanky mají z nějakého důvodu neprůstřelné spodní pláty, takže jsem se dostal do situací, kde jsem T-44/T-54 dingal do 100m do vany, ale na mnohem silnější UFP se mi je povedlo prostřelit - seems legit. Dokonce i když ta T-54 byla úplně na plocho a ještě na kopečku, tak jsem to LFP pořád neprostřelil. Pak jsem zjistil, že KwK 43 s 200 pene na 500m nedokáže pořádně prostřelit ani UFP Panthera, wtf? Panther má na vrchu cca 135-140mm efektivně, jak sakra KwK 43 může neprorazit?

Dále jsem zjistil, že minimálně s tím KT nemá skoro vůbec cenu hrát RB, protože ho většinou do 300m od spawnu zničí bombardéry. V arkádách je to pohodička, bez debilních letadel fakt luxus, ale zase to není moc výzva s tím aim assistem. Na druhou stranu arkády fakt šíleně vydělávají - zdají se mi větší odměny + lidi nejsou moc opatrní a díky respawnům se dá nasbírat hodně killů.
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Vite jak vypada vagon penez? :mrgreen:
Obrázek

Poprvy co sem to dostal a to sem pouze sestrelil jednu B17, jindy jich davam i pet :D
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Poprvé až na levelu 66, jo? :wink: Tak to mě ještě pár bitev čeká. Párkrát jsem už dostal 5-10k, alespoň jednou 50k, ale víc asi ne. A těch 50k taky bylo za bitvu, kde jsem neudělal skoro nic, přitom to má být odměna za dobré výkony. :mrgreen: Už víc lidí psalo, že to většinou dostali za nic.

Sakra, kdy už bude ten 1.43? Oni to snad budou tunit do nekonečna nebo co...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“