Krteq píše:Marker se objeví jen když tě někdo označí a navíc musí být letoun v dosahu rádia aby ten marker viděl.
Což není nejmenší problém. Vlezl jsem do toho rezervního letadla a hned jsem viděl milion rozsvícených tanků. Ta přesnost bomb je prostě šílená, řekněme, že opravdu s velkým štěstím mě netrefí tak možná 1 ze 4 a je úplně jedno, jestli se nějak pohybuju a třeba se snažím měnit směr - pohyblivost tanků obecně je v RB tak mizerná, že tě to letadlo sejme i poslepu.
A úplně největší sračka je to, že můžeš hrát za letadlo i tank zároveň, takže pokud chceš mít největší šanci na vítězství, tak tě hra v podstatě přímo nutí zkoumat i letadla, protože jinak můžeš bitvu ovlivnit jenom tankem. Toho taky využívají ti největší zkundyksichti, které sejmeš v tanku, načež naskočí do letadla a suicidnou se na tobě, jen tak aby si pomstili.
Prostě v tom RB pořád od začátku bitvy vidím jenom lidi, jak umírají na letadlo. Letadlo zničilo, letadlo zničilo... Abys tam viděl kill od tanku, tak to jsou skoro Vánoce - všechno vyžerou letadla.
Já se tam nad nepřátelskou základnou s minimálně 7 AAA producíruju v rezervním dvouplošníku a nic mi nedělaj, tebe sestřelí v bombardéru. Tak asi děláš něco špatně nebo nevím.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs