Teraz akurat som na tej casti, kde zhanam ten obväz a lieky ,
pre tu chromu pizdu
Moderátor: Baneshee

Za mnou teda do těch iris průlezů vlezl. Málem jsem se posral, protože alien v šachtě je prostě alien v šachtěT1ger píše: Ale ked sa tam promenaduje s dupotom ako nasrana slecinka tak mi to dost vadi. To si mohli odpustit.
Chyba mi tiez, ze nezalieza za mnou do podlahovych sachiet. ani do tych irisovych na stenach.

Tak to je skvela spravaFrostys píše:Za mnou teda do těch iris průlezů vlezl. Málem jsem se posral, protože alien v šachtě je prostě alien v šachtě

... mno, i tak se to asi dá vidět, ale vzhledem k počtu pozitivních recenzí to vypadá spíše na dobrou hru, tedy pokud není jen 1 vetřelec na té lodi a pokud není nesmrtelný a zcela ignorantský vůči dalším lidem a všemu co se hýbe...Ru[S]ty[K] - Nedoporučuji
Přidáno: 9. října
Celkem odehráno: 24,6 hodiny
Naskriptovaná pi*ovina. Ten po*ebaný votrelec sa Vás bude držať ako malé decko. Útočí len na Vás. Enemy ani Androidi ho nezaujímajú. Občas zabije nejakých ľudí. Situácie keď Vás chce zabiť Android a je v blízkosti aj Alien a nieje iná možnosť len vystreliť tak ihneď pribehne Alien a s Androidom si Vás budú hádzať ako loptičku. Jediná možnosť je Aliena plašiť plameňometom. Androida zabiť tiež nejde ľachko. Takže muníciu si šetrite na iné situácie. Nejde zabiť ani zozadu na ranu. Ak budete hrať hru ako by ste naozaj mali tak celé to prečupíte ako ko*ot a polka odohraných hodín bude len to, že budete skrytý niekde v skrini či pod stolom aby Vás neobjavili. Amma máte naozaj veľmi málo no ocenil by som keby ten po*ebaný Alien išiel zabiť. Neraz sa Vám stane, že sice pojdete potichu a zrazu sa vedľa Vás otvoria dvere a vnich stojí Alien. Proste také prekvapko. (z)

Sice chalan ma v urcitych veciach pravdu ale mne sa zda, ze si pomylil zaner. Alien na androidov neutoci. Ani androidi na neho. Ale to je v pozdejsej faze hry vysvetlene. Z casti.Vlastik80 píše:... mno, i tak se to asi dá vidět, ale vzhledem k počtu pozitivních recenzí to vypadá spíše na dobrou hru, tedy pokud není jen 1 vetřelec na té lodi a pokud není nesmrtelný a zcela ignorantský vůči dalším lidem a všemu co se hýbe...
Mimochodem, je prostředí stereotypní? Jasně že nečekám vesmírnou loď a poté hory a podmořský svět, ale dokola se opakující lidé, věci, tentýž vetřelec, předměty a místnosti, to pak hra mohla mít 2GB a ne 35...

> copak lidi vadí? Proč? Překáží? Lákají vetřelce? A kolik tam je těch vetřelců- jen jeden na celou hru?Riku píše:Ty lidi mě se*ou víc než vetřelec v tý hře

YY, četl jsem ty zprávy v pátek a ještě mám rudý čáry na čele od facepalmu. Mr. UBI: "Když hra vypadá skvěle, koho zajímá nějaké číslo? Žerte přepočítaný 900p na 30 FPS!" - škoda slov.Hladis píše:Cetl jsem, ze vlastne 60fps není potreba, ze to není takovy rozdil a ze to pry kazi zážitek. Ze 30fps je vlastne to pravy orechovy.........![]()
Tim vysvetloval Ubisoft, proc AC pojede na konzolich na 30fps. Vesmes okecavka a snaha vsugerovat hraci, ze pomaly fps je vlastne ok, protože to konzole nedavaji na vic. Ja myslim, ze ty novy konzole proste posrali a dali tam zalostne slabej HW. Sice to zelezo od AMD stalo Sony a MS doslova pakatel, ale taky výsledek je, ze se to plouzi v prisernych fps hodnotách.

Suhlasim!Hladis píše:...Ja myslim, ze ty novy konzole proste posrali a dali tam zalostne slabej HW. Sice to zelezo od AMD stalo Sony a MS doslova pakatel, ale taky výsledek je, ze se to plouzi v prisernych fps hodnotách.
Presne tak treba to drvit dlhsie. U mna zas sluchatka zacinaju a koncia pri Koss.T1ger píše:Hodina je pramalo na tuto hru. To si este nevidel ani aliena. Hra zacina naberat spad asi po 2och hodinach. ...Sluchatka u mna zacinaju pri Sennheizery