Dobrý den, mám hru XCOM: Enemy Unknown a když jsem to spustil, tak mám na texturách podivné červené tečky, viz. obrázek. Nemohli byste mi poradit jaké nastavení by to mohlo dělat? (Filtrování textur, Anisotropní filtrování,...)
Nebo popřípadě něco s GPU?
Procesor: Intel(R) Core(TM) i5-4200M CPU @ 2.50GHz
Grafická Karta 1: Intel(R) HD Graphics 4600
Grafická Karta 2: AMD Radeon HD 8750M
Paměť RAM: 8.1 GB
Operační Systém: Microsoft Windows 8 (build 9200), 64-bit
Podivné červené tečky na texturách u hry...
Moderátor: Baneshee
- icefireCZ1
- Nováček

-
Podivné červené tečky na texturách u hry...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Kuffor
- Začátečník

-
Re: Podivné červené tečky na texturách u hry...
Nespomenul si taky detail, ci to robi iba v tejto jednej konkretnej hre, alebo aj v ostatnych.
- Wiruz
- Pokročilý

1) stahni si nejnovejsi ovladace ke grafickym kartam (intel i AMD).
2) zkontroluj přes jakou grafickou kartu se ti hra spousti, zda přes integrovany intel nebo dedikovanou AMD (pomoci monitorovacího programu, nebo natvrdo nastavit v profilu pro danou hru)
nastavenim hry totdle nebude, je to nejaky SW/HW bug. Jestli ti ostatní hry funguji normalne, tak to bude SW. Jeslti to dela vice her, vypada to spis na HW.
2) zkontroluj přes jakou grafickou kartu se ti hra spousti, zda přes integrovany intel nebo dedikovanou AMD (pomoci monitorovacího programu, nebo natvrdo nastavit v profilu pro danou hru)
nastavenim hry totdle nebude, je to nejaky SW/HW bug. Jestli ti ostatní hry funguji normalne, tak to bude SW. Jeslti to dela vice her, vypada to spis na HW.
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- icefireCZ1
- Nováček

-
Dělá to ještě Borderlands The Pre Sequel, ale ostatní hry jsou úplně bez problému.