Podivné červené tečky na texturách u hry...

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
icefireCZ1
Nováček
Nováček

Podivné červené tečky na texturách u hry...

Příspěvek od icefireCZ1 »

Dobrý den, mám hru XCOM: Enemy Unknown a když jsem to spustil, tak mám na texturách podivné červené tečky, viz. obrázek. Nemohli byste mi poradit jaké nastavení by to mohlo dělat? (Filtrování textur, Anisotropní filtrování,...)
Nebo popřípadě něco s GPU?

Procesor: Intel(R) Core(TM) i5-4200M CPU @ 2.50GHz
Grafická Karta 1: Intel(R) HD Graphics 4600
Grafická Karta 2: AMD Radeon HD 8750M
Paměť RAM: 8.1 GB
Operační Systém: Microsoft Windows 8 (build 9200), 64-bit
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Kuffor
Začátečník
Začátečník

Re: Podivné červené tečky na texturách u hry...

Příspěvek od Kuffor »

Nespomenul si taky detail, ci to robi iba v tejto jednej konkretnej hre, alebo aj v ostatnych.
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

1) stahni si nejnovejsi ovladace ke grafickym kartam (intel i AMD).
2) zkontroluj přes jakou grafickou kartu se ti hra spousti, zda přes integrovany intel nebo dedikovanou AMD (pomoci monitorovacího programu, nebo natvrdo nastavit v profilu pro danou hru)

nastavenim hry totdle nebude, je to nejaky SW/HW bug. Jestli ti ostatní hry funguji normalne, tak to bude SW. Jeslti to dela vice her, vypada to spis na HW.
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
icefireCZ1
Nováček
Nováček

Příspěvek od icefireCZ1 »

Dělá to ještě Borderlands The Pre Sequel, ale ostatní hry jsou úplně bez problému.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“