League of Legends

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Lurz
Začátečník
Začátečník

Re: League of Legends

Příspěvek od Lurz »

Hraju na EU serveru už asi dva měsíce (level 27), pár championů už jsem si koupil, teď se snažim nakoupit runy...
Kdyby někdo chtěl tak můj nick je Mumulent, klidně si mě přidejte a můžeme zahrát. :)
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

Eu server ph00z
RampaMeKvak
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od RampaMeKvak »

Kdybych tu našel někoho, kdo si rád zahraje tuhle super hru, aniž by to byl extra competitive nervák, byl bych moc rád. Už jsem trochu starší, je mi 26, a mám taky svůj svět a tahle hra je pro mě jen odreagování a nikam rozhodně nemířím; jen se chci bavit. Ve všední dny mám čas po večerech.
Hrál bych i s levelem jedna a úplným začátečníkem, pokud by s tím člověkem alespoň byla sranda – nějaká přidaná hodnota tam být musí. Sám mám poměr win/loss asi 2/1, ale je to nahnané spíše zkušenostmi z hraní jednoho hrdiny (s blitzem jsem měl poměr tak 10/2). Takže já úplnej začátečník nejsem, ale ani nějak extra hráč. Navíc jsem většinou hrál v 3v3, protože je tam klidnější atmosféra a hra není tak složitá. V 5v5 jsem naprosto příšernej :)

Nick: Sinugh
Level: 10
Mám nakoupený hrdiny za 35 euro a nejradši hraju singeda a blitze
majkee
Nováček
Nováček

Příspěvek od majkee »

Tak refresh.
Priznejte se kdo drti LoLko, jak casto, oblibeny postavy, kde hrajete...
popr se muzeme domluvit na nejakejch teammatelejch hrach :) Kdo chce, at si me prida nick 'majkeeone'. Hraju na eastu :)
Dithius
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Dithius »

GAREN
MORDERKAISER

nad tyhle dva hrdiny nikdo nemá :)

mám pár kámošů a hrajem 5 vs 5 a vypadá to tak že si všichno vezmem tanky a ještě se nám nestalo že bychom prohrali na 10 her víc jak jednu. píšu to sem ať to skusíte češi musí držet při sobě

jeden znás není 30 ale 28 takže rankedy ještě nehrajem

ale fakt je to masakr nikdo nikoho nezabije a dmg je taky na tehle taktice jde vidět že je hra nevyvažená a že 90% lidí nestaví AP a MP
CPU: AMD Ryzen 9 9950X, IF 2066 MHz; MB: ASROCK B650E TAICHI Lite; RAM: Kingstone Fury Beast 2x64GB 5600MT/s @6000MT/s; GK: AMD Radeon RX 6950 XT; SSD#1: Kingstone KC3000 2048 GB; SSD#2: Seagate Firecuda 530R 2000GB; PSU: Corsair RM1000; Case: Phanteks Enthoo PRO 2; Rad: Alphacool NexXxoS HPE-45 Full Copper 420mm; Block: EKWTB Quantum Velocity (Fully black Nickel base); Pump: EK-DDC + Alphacool Rise Flat; OS: Custom Fedora 43 (installed ground UP from cmd nonGUI).
majkee
Nováček
Nováček

Příspěvek od majkee »

Tak to je dost dobre mozny, ze jsem vas tuhle potkali, protoze jsme hrali pro Chogatovi, Warvickovi, Leone, Singed a Rammus myslim... ze zacatku strasny, ale nakonec jsme je podrtili :D
jakubom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakubom »

Hra je víc balanc než dota nebo cokoliv jiného...
To že vám funguje 5 tanků proti noobů neznamená že je to dobré.
Celkově můžeš trollovat skoro cokoliv když hraješ normál nebo for fun.
Pořádné hry začínají na elu 1500 v premadu.... každý chybný pick může znamenat prohru, counter pick je hodně důležitý stejně jako pořádná dmg ať už AP nebo AD.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Netušíte prečo pred začatím hry (zostaví sa team, spustí sa hra, ikonka League of Legends a následne čierna obrazovka) ešte pred tým ako naskočí obrazovka s načítavaním hráčov, mi vyskočí okno Lost connection (alebo connection failure resp. dačo podobného) dám Retry, zas čierna obrazovka a už to nabehne. Funkčne všetko funguje, len to, že zdržiavam hru, no...

Inak akú postavu by ste mi odporúčali na začiatok? Som lvl 5, zatiaľ som si kúpil len Ashe
jakubom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jakubom »

S tím erorem projeď ofi forum třeba něco najdeš ale ono tohle má opravdu dost lidí, v tomhlě směru má hra dost problémů....

Jinak pokud začínáš není potřeba kupovat hrdiny, popřípadě kupuj ty nejlevnější.

Na lvl 5 se nehraje moc nějaká meta, ty hry většinou vypadají že každý si vezme co chce a nějak hraje, slovo lasthit lidi neznají.
Co doporučit za postavy
Mid: annie, morgana, brand
AD range carry: caitlyn, tristana, sivir, ashe je dobrá ale podle mě je jedno z nejtěžších AD carry
support : To se moc na lvl 5 asi nehraje ale jestli si budeěš chtít zkusit tak třeba soraka, alistar, taric
solo top/ jungle : s tím se zatím taky moc nesetkáš ale pokud si budeš chtít zkusit něco lehkého tak na top není špatný warwick, cho gath.

Hera neřeš a hraj co tě baví :) Zkus si dávat pozor na ty lasthity i když to na začátku moc nepujde tak se do toho dostaneš 8)

Kdyžtak mrkni na české forum tam bys mohl nějaký článek co hrát pro začátek najít.
Tak GL HF, kdyby něco klidně sem napiš poradím pokud budu moct :wink:
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

Na začátek jsem hrál za free, vždy se za 2-3 dalo hrát a aspoň se naučíš co jakej má za ability atp. Vlastně až na dvacátým lvlu jsem začal nakupovat runy (právě na 20. lvlu jdou už ty top a jestli mít pár low run... to už je jedno a ušetříš IP :lol: ), champy a trochu víc řešit masteries. Jinak mě jako nooba celkem baví sivir, teemo, nejvíc asi akali a až budou IP navíc, tak beru volibeara, ten taky není extra složitej, jen drahej...
Obrázek
Walker1134
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Walker1134 »

Tak to já hraju hlavně na midu Viktor, Syndra, Casiopea popř Veigar. :D
PC: Monitor: Dell S2417DG@144Hz + G-SYNC, Case: Be quiet! Pure Base 500, CPU: Ryzen 7 5700x3D, Cooler: Artic Freezer 34, MB: GIGABYTE B450 GAMING X, GPU: Asus Dual RTX5070 12GB, RAM: 2x16GB Corsair LPX DDR4@3600Mhz, NVMe SSD: Samsung 970 Pro 512Gb, SSD2: Kingston A400 960GB, OS: Windows 10 Pro, HDD: Western Digital Blue EX 1Tb, HDD2: Western Digital 250GB PSU: Seasonic Focus Plus Platinum 650W
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

Cassiopea je hrozná mrcha. Když ji někdo nafeeduje, tak je nebezpečná i jako bot :lol:
Obrázek
Walker1134
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Walker1134 »

Nedá někdo hru?? :D
PC: Monitor: Dell S2417DG@144Hz + G-SYNC, Case: Be quiet! Pure Base 500, CPU: Ryzen 7 5700x3D, Cooler: Artic Freezer 34, MB: GIGABYTE B450 GAMING X, GPU: Asus Dual RTX5070 12GB, RAM: 2x16GB Corsair LPX DDR4@3600Mhz, NVMe SSD: Samsung 970 Pro 512Gb, SSD2: Kingston A400 960GB, OS: Windows 10 Pro, HDD: Western Digital Blue EX 1Tb, HDD2: Western Digital 250GB PSU: Seasonic Focus Plus Platinum 650W
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“