FIFA 15

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Frostys
Začátečník
Začátečník

Re: FIFA 15

Příspěvek od Frostys »

Taky jsem nákupu neodolal. Podle mě určitě nejlepší a nejrevolučnější FIFA, která byla doposud vydána.
Dokážu si představit, jak o moc lépe by FIFA vypadala, kdyby ji nemělo v rukou to prasácké EA, ale co se dá dělat. Je tam stále hodně věcí na dotažení, tak snad příští rok.

Hraju vlastně jen Ultimate Team, ale naštvala mě absence Practice módu. Teď si člověk nemůže vyzkoušet přímáky, rohy a ani penalty... Nechápu, co to je za nesmysl.
Další hloupostí je ten Speed dribbling, ale když je člověk šikovný, tak se to nějak ubránit dá.
Nejvíce se mi líbí (a zároveň nelíbí :D), že lze dát gól z úplně každé pozice. Hned je to reálnější. Ve 14 byli gólmani supermani a existovalo jen pár způsobů, jak dát gól. V patnáctce už lze při střelbě trochu přemýšlet a střílet třeba do protipohybu brankáře (což se vyplácí spíše, než tupá a automatická střelba do volného prostoru brány). I když se tímhle zase staly dost OP střely na bližší tyč i z fakt ostrých úhlů.

Taky jsem zaznamenal velký počet gólů po teči nějakého hráče... Což o to, v reálu se to stává, ale v poslední době se mi stalo několikrát, že protivník vystřelil, nastřelil mému obránci ruku a tím úplně změnil směr střely a míč skončil v síti.
Fauly jsou super. Ať už jde o samotné zpracování, kdy jde v opakovaném záznamu doopravdy vidět veškerý kontakt, nebo o snahu maximální opatrnosti při bránění v pokutovém území, kde se fakt vyplatí spíše stínovat. Hráči taky strašně přifilmovávají pády ve vápně (záleží zase jak který), což taky přidává na reálnosti, a tak je potřeba být maximálně obezřetný.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

mě vadí že všechny zápasy proti barceloně mam červenou kartu :D uefacelona :D

to že nejde trenovak standartky je uplná blbost no, ty idioti smazali víc věcí z fify, nejde třeba do hry přidávat hudbu

dribbling je uplně v pořádku jak má bejt, když umíš tak máš prostě navrch , ale mnohdy stačí dělat i ty "fancy" naznačovačky a dostaneš se přes 7 hráčů

spíš se ale dějou uplný blbosti, messi dává hlavičky , costa nejde ostavit od míče, modricem je každá střela z 35 metrů gol , a uplně největší prasárna je prostě technická střela z 40 metrů snad, která je skoro pokaždý gol , něco podobnýho jde udělat i normální nártovou střelou , to vypadá pak ještě strašnějc

jinak casillas a weidenfeller jsou suveréně největší polena, nikomu jsem nenasekal víc golu z houslí a dorážeček kdy jim to vypadne z ruky :D

taky mi vadí že jedinou obstojnou fotbalovou hru dělá EA, jenže nelicencovaný PESko nikdo hrát nechce
fix186
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fix186 »

Ja jsem z nove fify, proti 14 na pc je to velkej skok, na druhou stranu je pravda, ze nebyt ea mohlo by to rozhodne vypadat uplne jinak a lepe. Prijde mi ze u fify je vzdy co vylepsovat. Prijde mi to jakoby vzdycky v nejakem roce prisli s necim novym, dalsi rok dva to ladi a pak prijdou zase s necim novym..

Hraju zatim taky jen Ultimate Team, ale tesim se i na career mode, jen se nemuzu zatim rozhodnout za koho hrat. FUT je ale skvela pruprava k tomu, aby si clovek zjistil s kym se mu dobre hraje atd. Standardky jedine v tech minihrach no, taky mi to dost chybi, ale verim ze se to casem naucim a tento rok to aspon k necemu bude, loni mi prislo, ze pocitac temer vubec nefauloval.

Mne asi nejvice vadi rozhodci, to ze obcas treba piskne penaltu nebo faul, ktery vubec nebyl, na druhou stranu to pridava na podobnosti s realnym fotbalem :-D

PES urcite aspon vyzkousim, chybjejici licence se daji prekousnou, ale co jsem tak zatim slysel, uplny zazrak to letos neni. Na druhou stranu by bylo skvele, kdyby mela EA nejakou poradnou konkurenci :sad:
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Ono je ale pochopitelné, že nevydají dokonalou FIFu. Kdyby ji totiž vydali, tak pak nemůžou další rok vydat nový díl. Takhle tam aspoň něco "vylepší" a nevydají totožnou hru. Prostě se dneska jde po penězích. Ubisoft, Activision, EA a bůh ví co ještě, ti se snaží hrabat co nejvíc.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
fix186
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fix186 »

Jo, to je jasne, na druhou stranu nektere ty chyby hodne zamrzi a jsou dost na hlavu. Obcas mi treba chybi zabery ve kterych ukazovali offside, to mi prijde, ze je presne vec, ktera se zase objevi v dalsim dilu.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

offside ukazujou ale ne vždycky

a vydali by novou fifu každej rok i tak, protože každej chce mít aktuální soupisky a dresy
Mac302
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mac302 »

LoCo99 píše: a vydali by novou fifu každej rok i tak, protože každej chce mít aktuální soupisky a dresy
Na to by stačil patch :-D
AMD Ryzen 7 7700X 4,5GHz @ 5,4GHz boost | Sapphire Radeon NITRO+ RX 6800 XT SE 16GB | ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING | 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | WD Black SN770 NVMe 1TB | Fractal Design ION+ 2 Platinum 860W | AiO Fractal Design Lumen S36 V2 | Fractal Design North TG Dark | SteelSeries Arctis 5 + Logitech G Pro Superlight + HyperX Alloy Elite RGB
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

stačil, ale oni ho neudělaj, jen neoficialni jako moddingway a podobně
Herpes
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Herpes »

Půjde hrát Ultimate Team, když budu mít PC verzi a kámoš PS3? :)
CPU// AMD FX-6300 with GELID Tranquillo rev.3, MB// ASUS M5A78L-USB3, RAM// 12 Gb Kingston Hyperx Blue 1600 Mhz (CL9), GPU// ASUS HD7770 1GD5, PSU// EVGA 600 BQ - 600W, HDD// WD WD10EAVS 1 TB + Intel 520 120 Gb SSD
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

nejde hrát cross-platform

a ps3/x360 verze je osekaná
Herpes
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Herpes »

Škoda..:) díky
CPU// AMD FX-6300 with GELID Tranquillo rev.3, MB// ASUS M5A78L-USB3, RAM// 12 Gb Kingston Hyperx Blue 1600 Mhz (CL9), GPU// ASUS HD7770 1GD5, PSU// EVGA 600 BQ - 600W, HDD// WD WD10EAVS 1 TB + Intel 520 120 Gb SSD
fix186
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fix186 »

LoCo99 píše:offside ukazujou ale ne vždycky

a vydali by novou fifu každej rok i tak, protože každej chce mít aktuální soupisky a dresy
Ha uz to vidim, tak mi to jen nejak nesedelo. Jeste mi prijde, ze obcas kdyz komentator mluvi o nekom a ja uplne treba nestihnu o kom, tak uz se nikde nezobrazuje jmeno hrace o kterem je rec.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

no tak většinou to ukazuje jmeno jen když ti řiká "geoff schrees" že se někdo zranil a co s nim je a jestli bude hrát, jinak prostě jen povídaj
Herpes
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Herpes »

Tak sem si koupil a super sem nadšen, ale s kámošem chceme hrát proti sobě a nejde nám to, pouze kooperace v jednom týmu, nevíte, kde by mohla být krpa? :S
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

online přáteláky si dejte, tam kde si dáváš online sezonu tak pod tim máš online přáteláky
Herpes
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Herpes »

Jo dík, ale píše to, že spojení bylo ztraceno....prostě jde hrát jenom CO-OP
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

možná že je chyba v nastavení routeru - NAT type, to občas píše u onlinu

jinak docela vtipek je že FIFA 15 na PS3/XBOX360 je víceméně FIFA 14, jsou tam ty starý možnosti jako nastavit si standartku nebo v practice areně jdou trenovat přímáky, menu je starý a tak
Herpes
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Herpes »

LoCo99 píše:
jinak docela vtipek je že FIFA 15 na PS3/XBOX360 je víceméně FIFA 14, jsou tam ty starý možnosti jako nastavit si standartku nebo v practice areně jdou trenovat přímáky, menu je starý a tak
Pomsta za to, že nechceš investovat do nového PS4/XONE :D
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

no, jak se to vezme

ono totiž já bych na PC docela ocenil možnost udělat si vlastní signal na standartku a trenovat si přímáky, sice je umim kopat (v okruhu 25 metru dam gol, z větší dálky už experimentuju no), ale stejně

EA sports jsou fakt nejdementnější vývojáři ever, proč ta hra neni na všech platformách stejná
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“