Dokážu si představit, jak o moc lépe by FIFA vypadala, kdyby ji nemělo v rukou to prasácké EA, ale co se dá dělat. Je tam stále hodně věcí na dotažení, tak snad příští rok.
Hraju vlastně jen Ultimate Team, ale naštvala mě absence Practice módu. Teď si člověk nemůže vyzkoušet přímáky, rohy a ani penalty... Nechápu, co to je za nesmysl.
Další hloupostí je ten Speed dribbling, ale když je člověk šikovný, tak se to nějak ubránit dá.
Nejvíce se mi líbí (a zároveň nelíbí
Taky jsem zaznamenal velký počet gólů po teči nějakého hráče... Což o to, v reálu se to stává, ale v poslední době se mi stalo několikrát, že protivník vystřelil, nastřelil mému obránci ruku a tím úplně změnil směr střely a míč skončil v síti.
Fauly jsou super. Ať už jde o samotné zpracování, kdy jde v opakovaném záznamu doopravdy vidět veškerý kontakt, nebo o snahu maximální opatrnosti při bránění v pokutovém území, kde se fakt vyplatí spíše stínovat. Hráči taky strašně přifilmovávají pády ve vápně (záleží zase jak který), což taky přidává na reálnosti, a tak je potřeba být maximálně obezřetný.