ale či aj ako DAO je dosť otázne
ale to ovládanie je ozaj na zabitie
to im snád testovali ufoni a schváli to
Moderátor: Baneshee

Podla mna je DAO silno precenovane. Sice to bolo po dlhych rokoch prve kvalitnejsie rpg a la baldur's gate style ale svoje chyby malo. A graficky engin tomu tiez nepridal. DA2 bolo zase ine storydexterav píše:hra je určite lepšia ako 2![]()
ale či aj ako DAO je dosť otázne
ale to ovládanie je ozaj na zabitie![]()
to im snád testovali ufoni a schváli to
Neberiem nikomu nazor ale ja som z hrou co sa tyka grafickej stranky nadmieru spokojny. Hardwarova narocnost je uz ina vec. Najhorsie na tom je ovladanie, bez debaty. To vsak celkove kvality nestahuje pod uroven unosnosti. Je to len otravne. Zrejme to vatsina ludi preniesla aj do ciselneho hodnotenia. Tvrdit, ze to nie je fer nebudem. Hra ma fungovat po vsetkych strankach.ondra91 píše:Každopádně díky za příspěvky .. jsem línej prohledávat zahraniční forka, abych se dočetl nějakého reálného názoru a co se týče recenzí, tak na ty se také moc nespoléhám. Metacriticu už taky moc velkou váhu nedávám, takže jsem opravdu rád za podobné posty.

Na full HD to asi nerozjedes na 5770._marduk_ píše:predpokladám, že na zostave v podpise to na full hd pôjde na low detailoch a ešte bude vypadať horšie ako origins

Pri tazkych subojoch s bossmi je to bohuzial nutnost. Sice sa jej ovladanie da prezit ale rozhodne to nie je nic prijemne.TankGeorge píše:Osobně jsem hrál Origins z 3rd person pohledu okamžitě v době vydání a tu oslavně vzpomínanou taktickou kameru vůbec nepoužíval. V pohodě stačilo pauzovat a přepínat mezi postavama bez jakéhokoliv odzoomování
Hram za melee postavu(dvojrucny mec)a akurat v ovladani s nim nemam problem. Jedine ked davam AoE tak zapauzujem cas aby som z toho vytazil maximum.Bhall1 píše: - systém soubojů je hodně nešťastný, hraji za mága, takže stojím v pozatí a spamuju útok a kouzla, tam to není tak hrozné. Ale myslím, že hrát za melee postavu musí být porod
- svět, jednotlivé mise atd působí hodně uměle, ted mluvím pouze o vedlejších misích a úkolech
- kvantita vedlejších úkolů na úkor kvality. Spousta malých na první pohled bezvýznamných úkolů. - Preferoval bych menší množství ale kvalitnější
- zatím jsem se nějak nevžil do hlavní postavy, v porovnají například z Witcherem 2 nebo Mass effect sérií
- crafting + inventory systém pro mě celkem nepřehledný a komplikovaný
HEAD píše:Mam odehrano 47hodin a prave sem se dostal do skyholdu.Je to daleko a nebo ne?
Menenie gearu v havenu by malo fungovat u postav. Normalne vojdes do inventory a prepinas pravo hore postavy.Exp píše:Je nejakej zpusob jak vybavit ostatni postavy v Havenu? Rad bych treba povymenoval gear, ale nemam pristup k ostatnim postavam. A treba taky jakym zpusobem posoudit crafting predmetu? Nebo je to proste uplne naslepo?