No k tomu combatu .. funguje to podobném principu vyjma toho, že ve wowku je auto attack. Hodně kouzel, talentů je také na stejném principu ...
- Těch questů je v první lokaci ( předpokládám, že i v dalších opravdu spoustu ) a člověk pak bohužel pořádně neví, co dřív, což mi trochu vadí .. přeci jenom ve wowku bylo grindování, levelování včetně questů akorát nutné zlo a člověk chtěl mít co nejrychleji max level a po těch pár hodinách tam zatím vidím dost podobných znaků. Tak nějak bych asi ani dál neočekával,že vedlejší Questy budou zajímavé, jelikož ty NPCKa jsou opravdu bez známek života a osobnosti a člověk nemá vůbec chuť jim pomáhat.
- Sběr surovin je na tom úplně stejně. Člověk chodí a sbírá všechno co najde ( kytky, šutry atd ), což je taky taková "nucená" zábava jako ve wowku. Je pravda, že to člověk asi dělat nemusí, ale pak se pravděpodobně o nějaké výhody ochudí.
Zatím nevím, jak je co na výrobu drahé, ale jen v první lokaci je těch druhů kytek opravdu spousta, takže sbírám vše co najdu.
- Jak jsem psal na začátku, tak to ve všech aspektech působí jako wowko, či jiná onlinovka pro jednoho hráče, takže pokud podobné hry nemáš rád, tak myslím, že bude lepší to pak koupit v nějaké slevě. Každopádně pochybuji, že během posledních 2 let vyšlo lepší, větší, komplexnější RPG, ale tak nějak si myslím, že witcher 3 bude někde jinde, ale naopak jsem rád, že mě to zase donutilo si zlepšit slovní zásobu v AJ